FOTO. Centrul de Excelență Timișoara, al doilea succes în două zile: 2-0 cu Selecționata Chișinău, în semifinala Cupei Timișoara

Centrul de Excelenţă Timișoara s-a impus în această dimineață și în semifinalele ”Cupei Timișoara”, turneu internațional de juniori B rezervat fotbaliștilor din generația 2000, 2-0 (2-0) cu Selecţionata Chişinău, după ce ieri trecea la debut de faza sferturilor prin a dispune de Sloboda Tuzla.

Juniorii B de 2000 pregătiți la Centrul de Excelență Timișoara de antrenorii Adrian Văsâi, Cristi Petcu și Wiliam Harasim s-au calificat și în finala celei de-a doua ediții a competiției internaționale juvenile rezervate categoriei lor de vârstă și dotată cu trofeul ”Cupa Timișoara”, astăzi trecând de omologii din Republica Moldova, după ce ieri învingeau vizitatori din Bosnia și Herțegovina.

De la ora 10,30, cele două echipe şi-au jucat cu ardoare şansa pentru calificarea în finala, câştig de cauză având gazdele de la Tricolor11, reprezentând Centrul de Excelență federal de pe malurile Begăi, care au marcat de două ori în prima repriză.

Scorul a fost deschis de Antonio Manolache, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Claudiu Gaitin pentru un henţ comis de un fundaş al oaspeţilor în propria suprafață de pedeapsă. Până la pauză, garnitura clasată pe locul 2 în Seria de Vest a Ligii Elitelor U19 a mai reuşit un gol în minutul 43, în urma unei incursiuni pe flancul drept a lui Raul Popa, care a centrat perfect în faţa porţii iar Antonio Sefer, cu capul, din 6-7 metri, a punctat decisiv pentru intrarea în finală: 2-0.

Pe o vreme frumoasă dar călduroasă, Centrul de Excelenţă a jucat pe Baza II-UPT în noul echipament din dotare.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Denis Mihăescu şi Marius Talpoş.

*clic pe imagine pentru mărire; componența formațiilor, conform înscrisurilor de mai jos

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: