FOTO: Centrul Național de Pregătire Timişoara – CS Millenium Giarmata 1-1 (0-0). Amicale: alte rezultate

Liga 3 este cea mai puțin grăbită în privința startului competițional al ediției 2018-2019, luat deja în celelalte eșaloane ale primelor patru divizii, așa încât formații din seria vestică au avut și astăzi programate partide de verificare. Înaintea uneia dintre ele, ca o paranteză, jucătorii lui ACS Poli se deplasau la vestiarele asigurate de conducerea celor de la LPS Banatul pentru a se echipa de antrenament. Într-adevăr, astăzi de la ora 10, pe terenul ”liceului”, Centrul Național de Pregătire şi Millenium Giarmata au disputat un amical, încheiat la egalitate, 1-1.

S-a mai jucat printre altele un meci amical și la Ghiroda, între echipa locală şi CSM Şcolar Reşiţa, oaspeţii învingând cu 0-2, la pauză 0-0. Iar la mijlocul săptămânii CSM Lugoj a jucat pe teren propriu şi a încheiat la egalitate, 2-2 cu Avântul Topolovăţu Mare, din Seria a III-a în liga a V-a.

A fost foarte, foarte cald, motiv pentru care ambele echipe merită felicitări dat fiind jocul practicat, iar cine nu a fost la meci are ce regreta. Antrenorii Cristian Petcu şi Răzvan Leucă au utilizat toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie. Iar după pauză s-au marcat şi cele două goluri, pe lângă numeroasele ocazii de gol pentru ambele combatante.

”Galbenii” lui Cristian Petcu au deschis scorul în minutul 65, la o diagonală de pe dreapta a lui Trip, pe stânga, pe adresa lui Marius Şimăndan, care a plecat spre poartă, a intrat în careu şi de la 14 metri, cu un şut pe jos, l-a învins pe portarul oaspeţilor. â

Golul egalizator a venit cu un minut înainte de final prin reuşita lui Marius Călin, cu un şut din careu la colţul lung. De menţionat că meciul a fost arbitrat de Mirel Pacealoiu, care s-a descurcat foarte bine de unul singur, fiind apreciat de cei doi tehniceni pentru prestaţia avută.

Centrul Național de Pregătire: Pădure – Stoianovici, Goţa, Coroiu, Jurj, Pop, Lazăr, Trip, Şimăndan, Kecskes, Piţigoi.

Antrenor Cristian Petcu.

Au mai jucat: Matenciuc, Cin, Gîdea, Popa, Niţuică, Bănceanu şi Rus.

Millenium: Nariţa – Rosenblum, Cochinţu, Olteanu, Gavrilă, Dincă, Herţu, Domşa, Ochea, Marius Călin, Călin Frunză.

Antrenor Răzvan Leucă.

Au mai jucat: Trifon, Ciută, Gavruţă, Dorobanţu, Andreici, Popan, Gînju, Copoeru şi Damian.

Au lipsit: Beloescu, Stup şi Sporin.

Fotografiile…

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 27

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: