FOTO: Centrul Național de Pregătire Timișoara – CS Nuova Mama Mia 1-0. Declarații Petcu, Negrea

Fotografii realizate la meciul Centrul Naţional de Pregătire – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, jucat vineri de la ora 15 pe terenul LPS Banatul din Timișoara în cadrul etapei a XX-a din Seria a IV-a în Liga 3 și câștigat cu 1-0 (0-0) de gazdele în galben prin lovitura de la 11 metri transformată de Denis Andrei Casian în minutul 90+3.

La final, Cristi Petcu, antrenor principal al învingătorilor, a admis că ”într-adevăr, a fost o victorie chiar chinuită, dar bine că am reuşit să câştigăm toate cele trei puncte. Aţi văzut şi Dumneavoastră, ratăm din toate poziţiile, și atât ne trebuia, să ratăm şi acest 11 metri. Eu spun că a fost acordat corect de arbitru, pentru henţ”.

Alin Negrea, director sportiv al oaspeților care își derulează activitatea în Jimbolia, a spus: ”În primul rând doresc să-i felicit pe băieţi, că au jucat foarte bine astăzi, în faţa celor de la Centrul Național. Am avut chiar şi ocazii bune de a marca, iar cu puţină atenţie puteam pleca cu un punct. Nu este pentru prima dată când pierdem din lovitură de la 11 metri și rămân la părerea că nu a fost henţ intenţionat iar timpul de trei minute a trecut, era peste, au fost chiar cinci.”

Revenim cu cronica jocului și alte succinte detalii, dar mai întâi fotografiile, iar pe coloana datelor tehnice, rezultatele zilei în C4 și clasamentul actualizat…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: