FOTO: Cocoșul – Voința 1-1 (0-1) pe ploaie și cu roșu. Orțișoara și Mașloc urcă la câte 5 la rând fără eșec în Divizia D Timiș. Chimiuc: ”Mai bine marcam mai puține la Lugoj” Coman: ”Dacă Ciui nu respingea…”

Dacă nici vremea nu s-a schimbat, rămânând urâcioasă în aceste ultime zile ale verii astrologice, care urmează a se sfârși vineri seară la ora 23:01 cu echinocțiul de toamnă, atunci și rezultatele și-au păstrat aceeași linie, remiza de ieri de la încheierea etapei a șaptea în Divizia D Timiș fiind urmată de o alta astăzi, la debutul rundei a opta în liga a patra.

Așadar ziua și meciul în Divizia D Timiş, în ultimul caz CS Cocoşul Orţişoara – ACS Voinţa Maşloc 1-1 (0-1).

Prima partidă a etapei a VIII-a s-a jucat la Orţişoara, astăzi după-amiază de la ora 17, pe un timp ploios, vitreg fotbalului pe aproape toată durata celor 93 de minute. În final, oponentele au fost mulţumite de rezultatul ce le-a prelungit invincibilitatea la zi deopotrivă la câte 5 apariții consecutive, însă oricare dintre formații puteau să iasă învingătoare, dacă nu ar fi ratat în finalul meciului.

Cocoșul este așadar la cel de-al doilea 1-1 succesiv pe teren propriu pe când cei din Mașloc sunt la a doua remiză în deplasare în această recentă secvență fără eșec din ultimele 5 etape, de notat fiind că fiecare dintre grupări a strâns în acest răstimp câte 3 victorii și două rezultate de egalitate. Cei din Orțișoara au ajuns însă deja la 15 puncte din 8 apariții, cu un singur eșec, în etapa a III-a, pe când acasă au semnat două victorii iar apoi remize, în vreme ce Voința Mașloc are 11, după ce pornea cu 3 eșecuri succesive.

Oaspeţii în roșu-albastru au deschis scorul în minutul 7, prin Ovidiu Glodean, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitru Eugen Gheorgheoiu în urma unui fault asupra lui Mircea Şchiopu.

În mitanul secund, galben-albaștrii lui Gheorghe Chimiuc au trecut la cârma partidei iar în minutul 63 Dan Raţiu a restabilit egalitatea: 1-1. Ocaziile la poarta lui Amarinei s-au înmulţit, însă Raţiu, scăpat în două cazuri singur cu portarul oaspeţilor, nu l-a putut învinge.

Pe de altă parte, în cel de-al doilea minut de prelungiri, Şchiopu putea aduce toate cele trei puncte pentru trupa pregătită de Mircea Aslău, după ce a driblat doi fundaşi și a şutat sub transversală dar Ciui nu a fost de acord cu înfrângerea, deturnând mingea în corner, iar arbitru a fluierat sfârşitul meciului. Pe-atunci, oaspeții de la Voința jucau deja în inferioritate numerică, deoarece cu zece minute înainte de final Hriţcan a fost eliminat pentru încasarea celui de-al doilea cartonaș galben.

*

Ghiţă Chimiuc (Orţişoara): ”A fost un meci frumos, în care ambele echipe s-au dăruit exemplar pe un timp cu ploaie, care s-a încăpăţânat să nu se oprească. Dar culmea, la sfârşitul meciului a încetat. După jocul bun de la Lugoj, unde am câştigat detaşat, azi am ratat din situaţii de unu la unu cu portarul. Mai bine marcam mai puţine goluri şi azi câştigam, dar aşa este în fotbal”.

Ioan Coman (preşedinte Voința Maşloc): ”Un meci de mare luptă pe un timp nefavorabil fotbalului. Sunt mulţumit de rezultat, dar chiar se putea şi mai bine dacă în finalul meciului, în prelungiri, Şchiopu nu rata singur cu portarul, sau mai bine spus dacă Ciui nu ar fi respins o minge pe care scria gol. Un rezultat echitabil care, zic eu, mulţumeşte ambele echipe”.

*

Orţişoara: Alexandru Ciui – Cătălin Secotă, Răzvan Solomon, Paul Dănilă, Ionuţ Arghilean, Mădălin Semenea, Răzvan Livădaru, Victor Opriş, Gabriel Gînju, Sebastian Chiper (min. 60, Daniel Motreanu), Dan Rațiu.

Antrenor: Gheorghe Chimiuc.

Pe bancă: Andrei Doban şi Aleodor Sobolu.

Maşloc: Cosmin Amarinei – Claudiu Vereş, Adrian Gurban, Robert Hriţcan, Alexandru Contescu, Adrian Ilie (min. 30, Dinu Golea), Ovidiu Glodean, Cristian Stiopu, Alexandru Rus, Răzvan Ţurcanu, Mircea Şchiopu.

Antrenor: Mircea Aslău.

Pe bancă: Sergiu Nariţa, Daniel Gabără şi Emilian Ciobanu.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Raul Ghiciulescu şi Marius Cioară. Observatori: Paia Pecarov şi Ioan Manole.

Fotografii de Cosmin Poenar…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: