FOTO: Cupa Hagi Danone

LPS Banatul Timișoara a câștigat finala competiției juvenile desfășurate în weekend pe malurile Begăi, printr-un unic gol înscris Colegiului Național Bănățean.

Timp de două zile, sâmbătă și duminică, pe o vreme minunată, la sfârșit de martie, la Liceul cu Program Sportiv “Banatul” din Timișoara s-au întâlnit mai multe echipe jucând pentru a ajunge în turneul final al ediției din acest an a ”Cupei Hagi Danone” care se va desfăşura la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi din Constanţa în perioada 29 mai – 1 iunie.

Este vorba despre o tradițională competiție pentru copiii sub 12 ani, participând 32 de echipe școlare din aceasta zonă a țării. Nu toate formațiile au și reușit să se alinieze la start, chiar dacă şi-au anunţat participarea, fiind vorba despre 3 școli din Lugoj dar și Colegiul Național Grigore Moisil şi Liceul Teoretic Periam.

Cei care s-au calificat spre ultimul act l-au jucat în schimb de la egal la egal, un meci abordat cu ardoare pentru titlul de campioană locală, care a fost câştigat de LPS Banatul Timişoara, antrenată de Florin Filip.

Duminică a fost ziua jocurilor semifinale şi finale, LPS Banatul calificându-se la scor, 9-0 cu Şcoala Generală Giroc, câte trei goluri înscriind Andrei Toroc, Denis Giurgiu şi David Szederyşi. În cealaltă semifinală, Şcoala Generală 30 – Colegiul Național Bănățean 0-1, unicul gol fiind marcat de Darius Lazăr.

Iar în finala s-au întâlnit elevii LPS Banatul cu cei ai Colegiului Naţional Bănăţean, gazdele triumfând cu 1-0. Unicul gol a fost marcat în minutul 9 de Andrei Toroc, cu capul, balonul trimis spre poartă fiind deviat din spatele lui Hodoşan și intrând în plasă.

LPS Banatul s-a bazat la faza zonală ”Cupa Hagi Danone” pe lotul Bogdan Ştefănescu, David Jorz, Raul Munteanu, Răzvan Goia, David Szederyşi, Darius Giurgiu, Luca Reisz, Andrei Toroc, Mihai Poting, Răzvan Rad şi Raul Drăghici.

Colegiul Național Bănățean, merituos învins în finală, a contat pe elevii Sebastian Negrişan, Patrick Bejan, Ionuţ Popescu, Răzvan Moldovan, Rareş Sîrbu, Darius Lazăr, Ayin Manoliu, David Gulei, Bogdan Puiţău, Alex Hodoşan, Darian Gavriluţă şi Robert Pascu. Antrenor: Dan Buzan.

S-au desemnat și nominalizări individuale, cel mai bun portar al întrecerii fiind Sebastian Negrişan, de la Colegiul Național Bănățean, iar cel mai talentat jucător, Andrei Toroc, de la LPS Banatul, în vreme ce golgheter al turneului a devenit Cosmin Darius Giurgiu, de la LPS Banatul.

Fotografii

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: