FOTO: derby și în Liga Elitelor U17. Revanșă clujeană: ACS Poli Timișoara – ACSFC Ardealul 0-3 (0-2)

Duelul juvenil la vârf Timișoara – Cluj din Complexul Sportiv ”Dan Păltinișanu” nu s-a rezumat sâmbătă după-amiază doar la întâlnirea fruntașelor în Seria Vest din Liga Elitelor U19, derulată de la ora 12 și adjudecată din penalty-ul fructificat de Totic în minutul 25 de gazda ACS Poli, cu 1-0 în fața lui ACS FC Ardealul, ci și la duelul garniturilor plasate tot în frunte și în grupa vestică a categoriei sub 17 ani, disputat mai apoi, de la ora 14, în care vizitatorii și-au luat revanșa.

Și în meciul juniorilor U 17 s-a pornit de la același punctaj maxim în cazul ambelor formații, precum la jocul colegilor mai mari de la U19, de astă dată primii clasați fiind cei din Cluj și păstrându-și sceptrul după 6 runde: ACS Poli Timişoara U17 – ACS FC Ardealul Cluj U17 0-3 (0-2).

Superiori, clujenii au obţinut o victorie meritată la trei goluri diferenţă în faţa violeţilor timişoreni pregătiți de Adrian Săvoiu, prin golurile marcate de Michelle Tamaş în minutul 24 și Paul Cioargă, autor al unei ”duble” în minutele 34 şi 49.

Pe rând, până acum, din 31 august, ACS Poli U17 se impunea cu 2-0 la Interstar Sibiu, 2-1 cu Unirea Alba Iulia, 2-0 la LPS Banatul, 2-0 cu Centrul de Excelență Deva și 2-0 la Târgu Mureș cu ASA, pe când clujenii Ardealului cu 2-0 la Unirea Alba Iulia, 9-1 cu LPS Banatul, 4-3 la Centrul de Excelență Deva, 5-0 cu ASA Târgu Mureș și 2-1 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

S-a mers așadar umăr la umăr până sâmbătă, oaspeții rupând cadența pe Bega, într-o revanșă pentru eșecul înregistrat în uvertura cuplajului, la U19…

ACS Poli U17: Sebastian Ureche – Mario Fedor (45, Cătălin Tîrțău), Bogdan David, Alexandru Demenescu, Alexandru Belu, Darius Firan, Raul Bonda (65, Marco Buga), Andrei Stănilă (70, Florin Grosu), Gabriel Andreica (73, Cătălin Nedelcu), Mafi Iseini, Sergiu Gavrilă (30, Robert Ursu).

Antrenor: Adrian Săvoiu.

Rezerve: Octavian Mosoarcă –  Rami Badaold.

ACS Ardealul Cluj: Raul Papp – Adelin Rus, Sebastian Indreica, Bogdan Porumb, Laurenţiu Şandor, Alexandru Rus, Micelle Tamaş, Kristof Pal, Alexandru Ilie, Răzvan Andronic, Paul Cioargă.

Antrenor: Claudiu Moldovan.

Rezerve: Balasz Dombradi, Iosif Menyhart, Raul Sarăşi, Dan Sitaru, Gabriel Oltean, Bogdan Botea şi Cristian Tand.

Au arbitrat: Marius Omuţ – Radu Pascu şi Alin Opriş. Rezervă Rareş Vidican.

ACS Poli U17 va juca în etapa a VII-a la o grupare de prima jumătate a clasamentului, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, pe 8 octombrie de la ora 14.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: