FOTO 1 + Marius Marin, 3-1 alb-violet: ”E ceva incredibil, chiar te simți fotbalist când joci pe un asemenea teren, cu asemenea suporteri!”

Marius Marin, mezinul dintre titularii liderului ASU Politehnica, a fost și cel care a deschis scorul în jocul de la ora 19 de pe ”Dan Păltinișanu”, 1-0 în minutul 11 în fața unei peluze pline în Curva Sud, ca prim pas al ”violeților” spre victoria cu 3-1 (2-1) în dauna Hunedoarei.

Iată un prim set de imagini de la meciul de Liga 3 cu o excelentă atmosferă, imagini inclusiv cu mijlocașul cu numărul 27 în acțiune, dar și spusele tânărului marcator…

Marin, juniorul din generația 1998, a remarcat la final că ”a fost o victorie muncită! Mă bucur foarte mult că am câștigat, dar cel mai important e că a câștigat echipa și suntem pe locul 1. A fost un meci foarte greu, cu mai puține ocazii pentru Hunedoara. Am stat bine în teren, ne-am făcut jocul”.

Despre ambianța de meci cu Peluza Sud plină și fremătând pe ”Dan Păltinișanu”, Marin a spus: ”E ceva incredibil, chiar te simți fotbalist când joci pe un asemenea teren, cu asemenea suporteri! Noi trebuie să câștigăm până la capăt, nu să ne intereseze cine e pe locul doi. Mă bucur pentru că aici am copilărit și aici am început fotbalul, de aceea îi mulțumesc domnului antrenor că mi-a dat șansa să joc titular și să demonstrez că merit să joc. Normal că mă alătur colegilor, am niște colegi superbi, iar așa atmosferă ca aici nu o să mai găsesc niciunde!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: