FOTO. În așteptarea unor nume pentru plecarea vineri în cantonamentul în Slovenia, mai întâi și portarul Miklos Jr.

ACS Poli Timișoara a efectuat astăzi de la ora 11 unul dintre ultimele antrenamente înaintea plecării vineri în cantonament în Slovenia, dar numele cu oarecare rezonanță se lasă și în continuare așteptate, chiar dacă lista nominală nu este scurtă iar discuțiile cu mult mai lungi.

Până una alta însă, antrenorul Dan Alexa este nevoit să continue și la mijlocul celei de-a doua săptămâni de pregătire cam cu aceiași componenți cu care și demara antrenamentele de vară, la capitolul noutăți figurând revenirea din vacanța avută în Brazilia a atacantului golgheter Pedro Henrique, care s-a dezechipat ieri la Timișoara, precum și a internaționalilor de tineret învingători marți seară la Târgu Mureș, la debutul preliminariilor C.E. 2017, 3-0 pentru România U21 în dauna Armeniei, duel în care Ovidiu Popescu a debutat oficial la ”tricolori”, în minutul 74.

Popescu și goal-keeper-ul Pap au revenit așadar de la convocare, însă grupul portarilor s-a completat și cu tânărul Robert Miklos Jr., de la divizionara D ACS Dumbrăvița, cot la cot astăzi în cvartetul apărătorilor buturilor. Pe gazon, la antrenamentul de dimineață, și înaltul mijlocaș la închidere junior B Oprea.

Desigur, rămâne de văzut și cine va fi inclus în acolada pentru pregătirea centralizată din Slovenia, lista urmând a fi completată astăzi și mâine cu câțiva dintre jucătorii ale căror nume au fost mai mult sau mai puțin vehiculate în ultimele luni, săptămâni și zile, printre care, eventual, și măcar un vicecampion național cu ASA, club de la care ACS Poli a avut mai mulți sportivi în vizor, discutând de exemplu cu Mircea Axente sau Ianis Zicu. Dar o certitudine va fi doar la ora îmbarcării…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: