FOTO. Juniorii ”Centrului”, cele mai multe ”boabe” în 2018, pentru 3 mari ouă roșii. Filiași ia în premieră 3 goluri afară

ACSO Filiași, formație cu al treilea cel mai mic număr de goluri primite în acest sezon din seria vestică în Liga 3, în medie sub unul pe meci, a încasat astăzi după-amiază la Timișoara cele mai multe dintr-o deplasare efectuată în ediția în curs, trei, și tocmai din partea juniorilor de 2000 de la Centrul Național de Pregătire Timișoara. Care, la rândul lor, au triumfat pentru a doua oară de la lansarea în rândul seniorilor la două goluri diferență, și tot în acest retur: 3-1 (2-0).

Doljenii din Filiași, învingători marți la Jimbolia cu 0-6 contra ultimei clasate, n-au primit până acum în deplasări decât un gol, caz al ieșirilor la ACS Șirineasa, Șoimii Lipova și CS U Craiova SA 2, respectiv cel mult două la Giarmata și Reșița, însă juniorii Centrului Național de Pregătire i-au obligat să scoată de 3 ori balonul din propria poartă.

Spre bucuria celor circa 100 de spectatori din tribuna terenului LPS Banatul, printre care de exemplu și Iosif Rotariu. Pe un gazon bun, juniorii A de pe Bega au reușit o primă repriză dintre cele mai bune, desprinzându-se în învingători pentru a treia oară în 2018, în numai 5 apariții, mult mai eficient în comparație cu cele 3 triumfuri din sezonul de toamnă.

Iar tocmai Vlad Chera, cel care a început foarte bine partida din etapa 21, a și deschis scorul în minutul 13, din centrarea lui Șimăndan: 1-0.

Nu trecea mult și, în minutul 30, Patrik Peter finaliza o acțiune personală printr-un șut din marginea careului de 16 metri: 2-0. Mai treceau însă doar câteva minute și Chera se accidenta, ceea ce a mai tăiat vântul din pânzele juniorilor.

Mai vulnerabili la reluare, când, spre mijlocul reprizei a II-a, în minutul 63, Cătălin Dinu a finalizat o acțiune personală, reducând din handicap pentru formația din Oltenia, plasată în prima jumătate a ierarhiei în C4.

Și totuși, juniorii care la mijlocul săptămânii n-au avut meci de campionat, au mai găsit resursele să înscrie din nou, în prelungiri, în minutul 90+2, prin rezerva Filip, cu o lovitură de cap, la centrarea lui Gîdea, abia introdus în joc: 3-1. Astfel, după 1-1 în tur, elevii lui Petcu și Vucea au completat o dublă invincibilă în fața doljenilor din Filiași, semnând al doilea triumf consecutiv, o altă premieră în C4 pentru garnitura juvenilă.

Din partea căreia antrenorul Cristian Petcu a spus că ”am avut o primă repriză foarte bună, cu ocazii foarte mari. Puteam să ne desprindem și mai mult, dar accidentarea lui Chera ne-a dezavantajat, înlocuit fiind cu Pițigoi, care n-a avut jocul la fel de reglat. În partea a doua, sportivii noștri au fost ceva mai temători. Însă, în general, copiii au început să capete încredere de la meci la meci, un plus față de turul de campionat”.

*

Centrul Național de Pregătire Timișoara: 12. Adrian Pădure – 15. Ștefan Kovari, 5. Darius Țiereanu, 3. Alexandru Goța, 4. Raul Pop, 7. Călin Jurj, 2. Dragoș Coroiu, 20. Vlad Chera (9. Răzvan Pițigoi – 34; 18. Marius Filip – 67), 10. Patrik Peter, 19. Florin Burghele (14. Adrian Stoianovici – 79), 7. Marius Șimăndan (11. Mihai Gîdea – 90).

Rezerve: 1. Ștefan Dobre – 6. Robert Baltariu, 8. Mihail Bănceanu.

ACSO Filiași (antrenor secund, Cosmin Fruntelată): 21. Alin Nica – 2. Cosmin Calu, 18. Cristian Preda, 4. Ramon Chiriță, 15. Alin Stancu, 11. Cătălin Borneci, 17. Dănuț Stancu, 8. Nicholas Chivu, 10. Robert Căle, 16. Laurențiu Roman, 20. Ionel Dinu.

Rezerve: 1. Sorin Munteanu – 19. David Stănculescu, 5. Toshi Aizawa, 7. Lucian Boroț, 6. Aurel Lupu.

Rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = cinci

 


Alte articole legate de acest subiect: