FOTO. Lider desprins greu de merituoșii promovați: ACS Ghiroda – AS Seceani 3-0

Pe terenul ”1 Iunie” din cartierul timișorean Plopi, liderul ACS Ghiroda a reuşit o victorie la un scor de neprezentare în faţa unei echipe care a luptat eroic şi merita măcar golul de onoare în deplasarea din etapa a 24-a a Diviziei D Timiș, dar portarul Ciui a fost de netrecut.

ACS Ghiroda, prima clasată în liga a patra timișeană, și-a păstrat astfel consistentul avans în fruntea ierarhiei, cu zece etape rămase de disputat din retur, oferindu-și un liniștitor respiro cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști.

Scorul în jocul găzduit de lider în cea de-a șaptea rundă a returului, programată la unison de la ora 17 în Joia Mare, a fost deschis în minutul 35 de Constantin Popa, cu latul, din 8 metri, la o bâlbâială a fundaşilor adverşi, în urma unui corner executat de Centea.

La reluare, după ce Gabriel Popa a ratat în minutul 55 singur cu portarul Ciui, care a respins în corner din 10 metri şutul acestuia, micuţul Gaidoş, care nici nu intrase bine în teren, a primit o bună pasă de la Mancaş, de pe flancul drept, şi a înscris din careul mare, la colţul lung, dublând avantajul echipei sale: 2-0 în minutul 60.

Din nou, oaspeţii au ratat și alte două ocazii, singuri cu portarul Ciui, prin același Hotca, în minutele 63 şi 68. În minutul 70 a ieșit Naidin, care i-a predat bandreola lui Brian Filimon, jocul curgând în favoarea liderului, care a ratat însă atât prin Baranyi în minutul 72 cât şi prin noul căpitan respectiv prin Pătraşcu (min. 80). În replică, și vizitatorii au irosit alte oportunităţi de a marca, prin Hotca în minutul 76, Pop în minutul 82 cu un şut bombă de la 18 metri, deturnat din vinclu în corner de portarul Ciui, şi Berar în minutul 86, de la 20 metri, șut respins de portarul liderului, care s-a tot remarcat.

Iar cum se mai întâmplă în fotbal, minutul 90 a adus încă un gol al celor în avantaj, Baranyi stabilind rezultatul final, 3-0 ACS Ghiroda – AS Seceani, și egalându-l la 19 reuşite pe Emanuel Pătraşcu în ierarhia puncherilor. De notat că de la oaspeţi a absentat antrenorul principal Ioan Damşa, din motive medicale, fiind suplinit de secundul Marius Nistor şi directorul sportiv Dan Drăgan, care a fost prezent la meci după o absenţă de 3 săptămâni, tot din motive medicale.

De menţionat și singurul cartonaș galben primit de Budur în minutul 71, pentru că a şutat în minge şi a… înscris dar după fluierul arbitrului Ioan Copaci, care s-a achitat cu brio de sarcini, împreună cu colegii săi asistenți.

ACS Ghiroda: Alexandru Ciui – Octavian Firuţ, Branimir Ştefanovici, Lucian Gavriluţă (min. 55, Alexandru Gaidoş), Denis Ciobanu, Constantin Popa, Leonard Naidin (min. 70, Brian Filimon), Cosmin Mancaş, Bogdan Centea (min. 65, Sebastian Budur), Florin Dochiţa (min. 55, Emanuel Pătraşcu), Alexandru Baranyi.

Antrenor: Vlad Bura; director sportiv: Paul Codrea.

Pe bancă: Alexandru Dubou, Rareş Mureşan şi Narcis Damian.

AS Seceani: Paul Trică – Ioan Olărescu (min. 63, Răzvan Popaluca), Ionuţ Măzăreanu (min. 46, Mihai Vida), Adrian Păscăleanu, Darius Pop, Marco Giurasevici (min. 85, Alberto Stângă), Denis Hotca, Ioan Maranescu, Gabriel Berar, Gabriel Popa, Petru Râmneanţu (min. 75, Adrian Roman).

Antrenor secund: Marius Nistor.

Pe bancă: Adrian Komarony.

A lipsit Adrian Făgeţan – accidentat.

Arbitri: Ioan Copaci – Marius Ţepeş, Alexandru Nagy. Observatori: Ioan Lazăr şi Raul Dragomir (toţi din Lugoj).

* clic pe imagine pentru mărire; rezultatele, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: