FOTO. Steop: ”Sunt câteva posturi descoperite” Nou-promovata Ripensia, start astăzi în pregătirile pentru Liga 2

Mult a avut de tras nou-promovata Ripensia până în 26 mai pentru a mai urca încă o treaptă, în Liga 2, și puțin timp i-a rămas la dispoziție pentru relaxarea înaintea reluării antrenamentelor în vederea pregătirii participării în eșalonul secund, timișorenii reunindu-se astăzi pe căldura de la ora 11, pe terenul din Ciarda Roşie. Nou-promovații au pornit așadar la drum iar Sporttim consemnează, cu fotografii și spusele antrenorului principal Remus Steop.

După o scurtă vacanţă de la reuşita performanţei de a promova în Liga 2, pauză ce s-a întins peste 3 săptămâni și puțin, galben-roșii pregătiți de Remus Steop şi Orlando Trandu s-au reunit astăzi pentru pregătirile de vară cu lotul de jucători care încheia campionatul Ligii 3, mai puţin la prima strigare matinală Zaluschi, Briciu, Hecsko, Boboiciov și Ştreangă, acesta fiind încă în convalescenţă, accidentat de ceva vreme.

Au răspuns în schimb prezent la primul antrenament înaintea sezonului 2017-2018 Rădulescu, Popa, Mânecan, Toma, Luca, Stoiu, Bobină, Vlădia, Popescu, Golda, Mediop, Dumiter, Matiş, Olărescu, Apro, Semeniuc, Nanu, Olar, Grunţă, Vasiliu, Filip şi Adrian Ungureanu, revenit de la ASU Politehnica, unde a fost împrumutat în returul campionatului trecut, precum și în calitate de nou veniţi Aleksandar Radovan, de la cei din Banloc, respectiv Răzvan Cluci şi Ionuţ Mărgan, ambii de la LPS Banatul.

Antrenamentele vor fi efectuate momentan pe arena Ciarda Roşie și cel mai probabil se va efectua un cantonament a cărui locaţie n-a fost încă stabilită, urmând ca primul meci amical să se dispute pe 8 iulie, cu 3 săptămâni înaintea startului stagiunii viitoare.

Remus Steop ne-a declarat după prima şedinţă de pregătire că ”noi, ca de fiecare dată când am început pregătirile, ne-am concentrat total încă de la bun început, este unul din factorii care este foarte important pentru noi. Eu de fiecare dată când am preluat o echipă, mi-am dorit să le înving pe toate celelalte, să câştig toate jocurile, iar la sfârşitul campionatului să tragem linia. Pentru mine, toţi jucătorii care fac parte din lotul echipei au fost şi sunt foarte importanţi. Trei-patru jucători încă nu au venit, însă nu pot să vă spun sută la sută de ce nu s-au prezentat de la prima şedinţă, nu ştiu. Vă voi spune în zilele următoare, voi avea o discuţie cu conducerea şi vă voi spune motivul pentru care nu s-au prezentat. Gakos a fost singurul învoit, căci se pregăteşte de examenul pentru Bacalaureat, pe care îl va susţine în aceste zile. Ştreangă nu s-a putut prezenta din motive medicale, Briciu din motive de serviciu. Zaluschi am înţeles că şi-a prelungit contractul, este în vacanţă, chiar nu ştiu nimic despre el, Boboiciov nu a venit de o lună. Despre noii veniţi, sunt doi juniori și orice jucător care vine la Ripensia este binevenit, dar dacă vor rămâne, asta este de văzut. Mai vedem. Probabil că vom face o pregătire centralizată.  Despre transferuri, în funcţie de cine pleacă, poate vor şi veni. După ceea ce se preconizează legat de obiective în funcţie de partea financiară a clubului, atunci vom discuta despre veniri şi plecări. Deocamdată am început pregătirile şi vom vedea pe parcursul zilelor următoare ce se va întâmpla. Sunt câteva posturi descoperite, dar rămâne de văzut dacă vom putea aduce jucători la cerinţele pe care le avem noi. Cu juniorii sub 21 de ani stăm bine, mai ales că venim puţin de jos cu jucători din 1996, și eu zic că acolo suntem acoperiţi de anul trecut, când am pornit destul de greu. La fundaşi centrali, să vedem ce se întâmplă cu Hecsko, eu cred că fiecare compartiment ar putea fi îmbunătăţit cu jucători peste valoarea lotului. Despre Mediop, are ofertă de la o echipă din liga întâi, dar deocamdată se pregăteşte cu noi. Eu m-aş bucura pentru el, dacă poate să meargă mai sus, și nu ne vom opune să joace la o echipă de liga întâi, asta îşi doreşte orice antrenor şi jucător, să ajungă la cel mai înalt nivel, dar el este încă sub contract cu Ripensia”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = saizeci trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: