FOTO. Rațiu și Gînju porții de trei, Cocoșul, ”set” și scorul debutului de sezon

Cel mai categoric succes de până acum al noii ediții în Divizia D la fotbal a fost consemnat astăzi de la ora 11 în primul calup al zilei inaugurale din etapa a II-a, Cocoșul plusând la remiza în deplasare din runda inaugurală prin a administra un ”set” celor din Ciacova, împovărați de goluri marcate de numai 2 jucători.

Cocoşul Orţişoara – Progresul 1906 Ciacova s-a încheiat 6-1 (1-1), gazdele trecând astfel în ierarhie peste învinșii lor, rămași în urmă cu un punct. Foarte puţini spectatori însă la debutul oficial acasă al elevilor lui Chimiuc în noua campanie, cel mai probabil fiind că mai mulți au muşcat-o, întrucât pe programul afişat la bufetul comunal şi la Primărie era înscrisă ca oră de start 18, când de fapt meciul s-a disputat de la ora 11.

După o repriză egală, în care ambele grupări au marcat câte un gol, deschiderea de scor aparținând oaspeţilor prin reuşita lui Aleksandar Radovan din minutul 28 dar bucuria lor fiind de scurtă durată căci micuţul Dan Raţiu a înscris trei minute mai târziu, mitanul secund a aparținut în schimb categoric amfitrionilor.

Astfel, la nici un minut după reluarea partidei, acelaşi Raţiu a marcat golul doi, și nu s-a lăsat mai prejos nici Gabriel Gânju, care a majorat scorul în minutul 51, ridicându-l și mai mult două minute mai târziu, la 4-1.

Tot elevii lui Ghiţă Chimiuc au zburdat și mai departe pe teren, reuşind alte două goluri prin aceiaşi jucători, Gînju în minutul 67 şi Raţiu în minutul 75, coechipieri cu porții de 3 pentru o victorie la scor.

*

Cocoşul: Alexandru Ciui – Daniel Motreanu, Cătălin Secotă, Giani Telios, Flavius Buliga, Răzvan Livădar, Sebastian Kiper, Gabriel Gînju, Adrian Neagoie, Cristian Tăbăcaru şi Dan Raţiu.

Antrenor: Gheorghe Chimiuc.

Au mai jucat: Arghilean, Obeşterescu, Buliga şi Melnicenco.

Pe bancă: Alin Sobolu.

Progresul Ciacova: Claudiu Marteescu – Ioani Darius, Mădălin Crişanov, Petru Gîtin, Marius Lazea, Cătălin Ştefănescu, Andrei Lazea, Florin Botorea, Gabriel Briceag, Raul Iţu, Aleksandar Radovan.

Antrenor: Teo Suciu.

Rezerve: Flavius Ion, Sebastian Secareş şi Ovidiu Pandia.

Arbitri: Ioan Copaci – Gabriel Goloşie şi Vlad Boicu. Observatori: Ioan Franţ şi Constantin Ghiciulescu.

Iată și fotografiile realizate de Cosmin Poenar…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: