FOTO: Ripensia – CNS Cetate Deva 4-1. Steop: ”N-a fost nimic întâmplător” Tănase: ”Am venit cu mari speranțe dar șansele-s acum minime”

Fotografii și declarații de la meciul Ripensia Timișoara – CNS Cetate Deva, jucat vineri 14 aprilie 2017 de la ora 17 în etapa a 20-a din Seria a IV-a în Liga 3 pe terenul Ciarda Roșie și câștigat de gazdele în roșu-galben cu 4-1.

Viorel Tănase, antrenor al învinsei CNS Cetate Deva, a spus: ”Da, în primul rând ţin să felicit Ripensia pentru victorie! Noi am venit aici cu mari speranţe de a câştiga, pentru că fiecare joc îl abordăm numai la victorie, dar am plătit tribut lipsei fundaşilor centrali. Am intrat bine în joc și după golul primit am egalat, însă pe fondul jocului nostru bun am primit un gol pe o greşeală din zona centrală. Păcat… După pauză am forţat pe atac, l-am introdus pe al doilea vârf, Szekely, însă nu am reuşit din nou să marcăm și am primit al treilea gol la o minge stupidă, nu s-a urmărit, şi aşa a venit şi golul patru, consecinţă a golului trei, la fel, pe fondul spaţiilor prea largi, la nişte centrări perfecte ale adversarilor noştri. Luni după-amiază vom avea o şedinţă de analiză a jocului nostru și mergem înainte cu capul sus. Vom analiza totul înpreună cu conducerea, tot ce se mai poate face în continuare. Despre obiectiv, vă daţi seama că s-au diminuat şansele, că sunt minime în urma aceste înfrângeri, dar o să ne pregătim în continuare şi tratăm fiecare joc la fel, la victorie. Ne vom forma pentru viitor, asta este soarta unei echipe cînd pierde, dar repet, mergem înainte…”

Remus Steop, antrenor al Ripensiei întrebat de Sporttim în privința victoriei repurtate la scor în dauna unei aspirante la promovare, a admis că ”da, într-adevăr, mă bucur că ai punctat acest aspect. Mă bucură nespus de mult această victorie, atât ca joc cât și ca rezultat. Am jucat împotriva unei echipe valoroase, ce are un lot cu jucători valoroşi, care au jucat în campionatul ligii întâi. Echipa mea cred că a făcut un joc foarte exact, plăcut, cu multă determinare, voinţă, cu personalitate, şi faptul că am înscris de patru ori, goluri zic eu foarte frumoase, gândite, nu a fost nimic întâmplător. Nu pot decât să-i felicit pentru ce au realizat astăzi! Sper că astăzi este un început pentru echipa Ripensia. Avem constanţă în tot ceea ce facem, poate am avut şi anumite zic eu scurtcircuite pe parcursul acestui campionat, dar una peste alta eu cred că am făcut lucruri frumoase şi trebuie să ne bucurăm pentru ceea ce am realizat. Echipa trebuie susţinută în continuare, indiferent care va fi rezultatul final al acestui campionat și cred că ar trebui să fim mulţumiţi cu ceea ce am realizat până astăzi. Este abia un început, peste şase etape se termină campionatul…”

În privința autodepășirii din partea unor tineri precum de exemplu Matiș sau Dumiter, intrat după pauză, Steop a punctat că ”pentru mine toţi jucătorii sunt cântăriți în egală măsură și ţin cont de ceea ce fac în timpul săptămânii. Fiecare a avut şansa lui, o vor avea şi ceilalţi, care nu au avut-o până acum, iar când le vine rândul trebuie să se ridice la nivelul celor care au jucat înainte. Eu cred că tinereţea este cheia succesului, dar este nevoie şi de maturitate, şi de multă experienţă, dar e nevoie şi de plămâni, pentru că astăzi, repet, şi-au făcut treaba foarte bine şi acest lucru nu are decât să mă bucure, dar este un început… Ne pare și rău de punctele pierdute dar nu putem să aducem argumente pro sau contra; adevărul este că am avut o iarnă grea, în care lucrurile nu au stat cum ne-am fi dorit noi, iar asta poate fi una dintre cauze, din punctul meu de vedere. În rest, îmi asum tot ceea ce s-a întâmplat, mai ales în partida de astăzi, și nu înseamnă că discutăm de pe cai mari, cred că e un lucru de apreciat. Încerc ca valoarea jucătorului să fie într-un real progres, lucru care mă bucură cel mai tare, iar dacă vom reuşi să le ducem până la capăt, atunci sunt convins că şi rezultatul final va fi pe măsura aşteptărilor”.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: