FOTO. Ripensia II – Unirea Ghilad 2-2 (1-0) în Seria 2 de ”Județ”. Oaspeții cu barele, ”satelitul” apoi cu golurile, 2-0. Dar…

Campionatul Judeţean Timiş a programat în acest weekend cea de-a 27-a rundă de campionat, spre sfârșitul sezonului, iar Seria a II-a a propus pe căldura duminicii de la ora 18 un duel între ocupanta locului 6 și vizitatorii de pe podium, sosiți pe poziția a treia.

A rezultat AFC Ripensia II – AS Unirea Ghilad 2-2 (1-0) în Timișoara, deși, după cum începea meciul, se părea că oaspeţii vor pleca din Ciarda Roșie cu toate cele trei puncte. Însă nu a fost aşa, întrucât ratările imense ale vizitatorilor aveau să-i coste, lăsând de dorit.

În plus, au mai nimerit şi barele, așa cum s-a întâmplat în minutele 27 şi 40, prin acelaşi jucător Sorin Pop. Între respectivele tentative, minutul 30 aducea o infracțiune a lui Melincenco, care a faultat la limita careului de 16 metri dar în afara sa, iar arbitrul Ioan Copaci a acordat lovitură de la 11 metri, apărată însă de portar, la o execuție pe jos a lui Danci.

A doua lovitură de colţ pentru galben-roșii, în minutul 42, a echivalat cu deschiderea scorului, ceea ce n-a izbutit AS Unirea de pe punctul cu var reușind ”satelitul” din colțul terenului. Centrare perfectă a lui Uţă, înalt în careu, Kiper deschizând scorul cu capul şi Ripensia II plecând la cabine cu un minim avantaj.

La reluare, după nici un minut, avea să fie 2-0 prin reușita lui Kiper, care a scăpat singur spre poartă şi a înscris pe lângă portarul Sabac.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 61 prin Gîrz, cu capul, din apropiere, la o centrare în careu, iar cinci minute mai târziu au reuşit și egalarea, prin noul intrat Lucian Gheorghevici.

Ripensia II: Raul Boboiciov – Raul Rosuş, Alexandru Laver, Valentin Cerna, Beniamin Melincenco, Iosif Mozoc, Andrei Nechifor, Sebastian Kiper, Bogdan Uţă, Denis Dan, Claudiu Barb.

Antrenori: Radu Suciu, Călin Drăguţ şi Adrian Lupăşel.

Au mai jucat: Denis Elcean, Istvan Ordog şi Slagean Sandu.

AS Unirea Ghilad: Ovidiu Sabac – Marius Drăghie, Valentin Danci, Marius Tomoş, Sorin Pop, Florin Văcărescu, Claudiu Rpopt, Simion Gulan, Vasile Momait, Alin Gîrz.

Antrenor: Marcel Neamţu.

Au mai jucat: Lucian Gheorghevici, Cristian Piloca şi Ioan Soare.

Arbitri: Ioan Copaci – Flavius Iovănescu şi Virgil Pascu. Observatori Alexandru Rup şi Tiberiu Olteanu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: