FOTO. Ripensia Timişoara – Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 3-2 (2-1, 0-0, 1-1)

Ripensia le-a întâlnit deja în această primăvară pe Academica Clinceni și Chindia, primele două clasate în Liga 2, care vor inaugura joi după-amiază la Târgoviște etapa a XXXII-a în Liga 2, vineri de la ora 18:30 urmând a juca și împotriva ocupantei locului 3, AS FC Universitatea Cluj, pe terenul nou-promovatei ardelene. Meci înaintea căruia timișorenii de pe treapta a noua a clasamentului au disputat astăzi un joc de verificare în compania unui sparring-partner tradițional. 

Partidă care a avut loc pe ploaie de la ora 11 pe terenul din Ciarda Roşie, sub forma a 3 reprize, două a câte 30 de minute iar una de 45 de minute. Junii lui Petcu şi Vucea le-au dat o bună replică secund divizionarilor, ţinându-le piept, iar după ce au egalat, în două rânduri au fost la un pas să preia conducerea, dar portarul Dobre nu a fost de acord, apărând şuturile lui Şimăndan, în minutul 81, respectiv Lazăr (min. 86).

În prima repriză s-au marcat trei goluri, Monea în minutul 8, cu un şut senzaţional de la 17 metri, direct în vinclu, Răzvan Piţigoi profitând cinci minute mai târziu de gafa lui Păduraru, ca apoi, în minutul 22, și Zaluschi să preia conducerea pentru gazde cu un şut de la 15 metri pe jos, lângă bară: 2-1.

A urmat o repriză albă, iar în cea de-a treia, de 45 de minute, elevii lui Petcu au egalat și la doi prin reuşita lui Marius Şimăndan, după ce în prima fază Dobre a respins mingea şutată de Pop din afara careului de 16 metri.

Golul victoriei a fost marcat de același Monea, în minutul 96, cu un şut de la 14 metri pe jos, în dreapta portarului.

Stoica, indisponibil pentru deplasarea de vineri, nu a fost utilizat. Plecarea la Cluj se va efectua după antrenamentul de joi dimineaţă.

Ripensia: Păduraru (min. 60, Dobre) – Adrian Popa, Hecsko, Toma, Apro, Burdeţ, Anghelina, Monea, Zaluschi, Dumiter, Gueye.

Au mai jucat: Străuţ, Tînc, Țieranu, Popovici, Drăghici, Dobie, Chera.

Antrenori: Alexandru Pelici, Iulian Muntean şi Călin Mada.

CNP Timișoara: Pădure – Stoianovici, Goţa, Coroiu, Raul Popa, Lazăr, Casian, Pop, Gîdea, Șimăndan, Pițigoi.

Antrenori: Cristian Petcu şi Ionuţ Vucea.

Au mai jucat: Matenciuc, Feti, Firca, Ilie şi Roger.

Au arbitrat: Bogdan Gheorgheoiu – Călin Cimponeriu şi Daniel Radin.

Fotografii realizate de Iosif Canea…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: