FOTO. Și cu alte noutăți, ASU Politehnica testează tot în 3 reprize: 10-0 cu Avântul Periam

La 4 zile după disputarea primului joc amical al pregătirilor de vară în compania unor oaspeți din Campionatul Județean Timiș, alb-violeții secund-divizionari au găzduit miercuri seară un al doilea meci de verificare tot în ideea testării unor recruți și a conturării și pe mai departe a efectivului pentru ediția 2017-2018 a Ligii 2, ce va începe peste o lună, vizitatoare fiind de această dată o grupare din liga a patra timișeană: ASU Politehnica – Avântul Periam 10-0 (2-0, 6-0, 2-0).

După amicalul de săptămâna trecută, de sâmbătă, adjudecat cu un scor fluviu, 11-0 în dauna formației de liga a V-a Unirea Jimbolia, gruparea alb-violet aflată în fața celui de-al doilea sezon în Liga 2 a mai înregistrat câteva modificări în colectiv, în sensul în care preparatorul fizic Remus Datcu şi Dragoş Picu, antrenorul cu portarii, nu mai fac parte din staff, cu rubrica plecări deținând înscrisuri și în cazul jucătorilor Deian Sorescu, aflat în probe în Danemarca, la Esbjerg, unde a ajuns deja și Adrian Petre, respectiv Bogdan Nicolescu, la o echipă din Israel, însă a și cooptat pe de altă parte în efectiv.

Ce-i drept, după achiziționarea lui Marius Staicu, revenit pe malurile Begăi, a mai fost transferat un singur jucător, Alin Ignea, de la ACS Poli, pe când Aurelian Băbuţ, ultima oară în staff-ul celor de la FC Braşov, club care cel mai probabil nu va mai continua și din această vară în Liga 2, îl va ajuta pe Zoli Feher.

În plus, cu ocazia meciului de verificare de miercuri au mai fost testaţi alți 4 jucători, dintre care unul localnic, un junior de la ACS Poli, și anume atacantul Daniel Sîrbu, doi proveniţi de la ACS Recea, tot în avanposturi, și anume Valer Giurgiu şi Viorel Chindea, respectiv un fundaş, Grigore Turda, de la Sighetu Marmaţiei.

Cât despre partida în sine, meciul amical disputat miercuri seară de la ora 18 pe arena Ştiinţa a constat în trei reprize a câte 35 de minute, trupa lui Bogdan Andone marcând 10 goluri după ce deschidea rapid scorul împotriva divizionarei D, prin Ionuţ Vucea, în minutul 4, după care Valer Giurgiu dubla avantajul în minutul 18.

Au mai înscris apoi și Cristian Gălan, în minutul 51, din lovitură de la 11 metri, Alin Ignea în minutele 53 şi 60, Cătălin Bădăuţă în minutele 54 și 65, Viorel Chindea (min. 57), Daniel Sîrbu (min. 74) şi David Sârbu (min. 97).

În cele 105 minute, Bogdan Andone a rulat efective diferite ca și componență. Mai întâi, în prima parte, ASU Politehnica a început cu Fişteag – Turda, Mera, Coadă, Taub, Giuricici, Stancu, Birău, Giurgiu, Staicu şi Vucea. Apoi, în cea de-a doua, a continuat cu Gîrlea – Gîţ (min. 55, Bilia), Turda, Gălan, Taub (min. 55, Bîte), Crişanov, Ignea, Ţugui – Chindea, Bădăuţă, Ghinescu. În fine, în cea de-a treia a încheiat cu Filip – Gîţ, Bilia, Telescu, Bîte – David Sârbu, Lazea, Buzdugan, Oancia, Daniel Sârbu și Neamţu.

De cealaltă parte, Sorin Cîtea a apelat în numele Avântului Periam la Florin Ulmet – Cătălin Filip (min. 60, Angelo Olteanu), Cristian Petric, Ciprian Fibişan, Andrei Ciobănică, Alin Uşvat (min. 65, Raul Gălăţanu), Florin Vereşteanu, Marius Văcaru (min. 60, Caius Hulbăr), Raul Iţu, Sebastian Lobonea (min. 75, Cosmin Pătru) și Victor Toma.

Următorul meci de verificare pentru alb-violeții lui ASU Politehnica se va derula sâmbătă de la ora 10 tot pe terenul ”Ştiinţa”, după ce cel de miercuri a fost arbitrat de Elisei Balaj – Denis Mihăescu şi Marius Talpoş.

Iată și câteva fotografii (*clic pe imagine pentru mărire)

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: