FOTO. Sportul, constrâns sub false pretexte. În vremuri ale impunerilor restrictive sub imperiul fricii, copiii între garduri, bieții părinți ”mascați” după garduri

Sportul a fost împuns la baionetă spre butuci, victimă colaterală a simulării experimentale pe viu a unei situații de criză cu testarea reacției populației la măsuri aparent protectoare, de fapt lovind din plin drepturile și libertățile legitime ale oamenilor, și asta sub cele mai false pretexte fără pic de fundament științifico-medical, igienico-sanitar și din sfera cercetării, pure inginerii sociale ticluite din umbre învăluind mapamondul și implementate de lacheii echer din teritorii prin intermediul ”narațiunii oficiale” purjate de prostituata în pat cu sforarii păpușari, mass-media. Un exemplu al absurdității distopiei pe cale de conturare, sugestive fotografii generice de la o reuniune juvenilă a unor grupe de copii din generațiile 2010, 2011 și 2012 de la o grupare timișoreană, indiciu al impunerilor la care sunt supuși cei implicați în lumea arenelor.  

Campionatul Județean Timiș de copii și juniori al AJF Timiș a fost agățat în cui sub dictatul protocoalelor picurate ”de sus” pe lanțul slăbiciunilor, un atac frontal la adresa normalității firești a celor lumești pe pământ în corsetul unei ”sperietori” scuturate fără a stârni nici măcar un strănut sănătos, ofensivă la adresa sistemului imunitar al tinerelor generații constrânse în captivitatea școlii ”online”, tăvălug așadar pe toate fronturile, împotriva căruia fiecare se mai strecoară cumva în încercarea de a reveni pe propria baricadă, cea a jocului în cazul practicanților sportului.

S-au reunit sâmbătă pentru meciuri în paralel pe suprafața sintetică din complexul sportiv ”Adrian Stoicov”, dar nu oricum, ci cu părinții separați la distanță. Copiii în incintă, pe teren, cei maturi undeva după garduri, purtători de măști și găsindu-și fiecare o poziție cât mai favorabilă pentru a urmări jocurile.

Impune și dezumanizează – clișeu al realităților din lumea fragedă a arenelor, divizează și domină – imagine fidelă a stării de fapt înfipte într-o odioasă manipulare pe gâtul populațiilor neavizate și vulnerabile. 

Un sport al celor micuți sub imperiul fricii și implicit aproape la modul clandestin, de teama amenzilor și repercusiunilor în timpurile vânătorilor de ”cazuri”. 

Căci a fotografia pe marginea unor jocuri de copii cochetează în zilele stării ”de alertă” cu riscul de a fi trimis la plimbare, n-ai fost!, n-ai văzut!, ce-ai căutat? Ceea ce s-a și întâmplat, persoane implicate cu organizarea binevenitei reuniuni grăbind pașii înspre fotoreporter dar și invitațiile la părăsirea incintei, abordări sub căpăstrul înfricoșatei stări ”de șase” la apariția pocnitorilor de eventuale amenzi. 

Misiune îndeplinită, presa expediată înapoi după gard, dat palma a ușurată victorie între vigilenții organizatori puși în fața unui fapt împlinit. Acela de a fi condiționați să acționeze după liniile noilor inginerii sociale, cu metodologii trasate de autorități pe baza celor mai inovative metode de control din sinistrul puț al gândirii unora sau altora. Musai ”experți” și ”specialiști”, de fapt patetice cozi de topor pentru executarea implementării în teritoriile ocupate a reflexelor noii ordini mondiale.

Inimoși ai arenelor, treziți-vă și adulmecați tirania, căci aceasta e în forma sa incipientă dar și cât se poate de evidentă și fățișă, fără ascunzișuri, realitatea obiectivă constând în aspectul că autoritățile sfârtecă adevărul prin metamorfozarea sa sub formă statistică în minciună, propunând o doză de grijă – inclusiv cu mască – net mai toxică și nocivă decât boala ”virusată” în sine. Totul e o farsă de proporții într-adevăr incredibile, de unde și imposibilitatea multora de a percepe în adevărata lumină sceneta ce li se propune cu un aer grav și alarmist.

Frumosul joc a mai răsuflat așadar astăzi nițel de sub ”camuflajul” restricțiilor și totul s-a încheiat cu bine lângă ”Dan Păltinișanu”, fără brațul lung al autorităților căutând nod în papură, însă spiritul uman a mai fost ciobit încă puțin, sufletele s-au mai răcit încă puțin. Copii între garduri, aparținători ”mascați” după garduri, fiecare rezistând în felul său să dea sens și menire unui tot mai mare nonsens.

Nu se mai poate așa.

Fără competiții și fără public pe margine, dar cu absurdități impuse din pix și fără pic de acoperire justificativă științifico-medicală și din sfera cercetării. Este expresia inducerii inițiatice a populațiilor de bună credință și prin intermediul sportului luat captiv în mrejele ocultei care posedă omenirea a cărei controlare absolută și la sânge o vizează în anii la orizont.

Aceasta fiind doar o probă de microfon pentru distragerea atenției…       

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: