FOTO. Start în ultima etapă din tur: ACS FC Chişoda – AS Albina 3-5 (3-3) în Campionatul Municipal Timișoara

Runda finală a turului în liga a șasea locală, Campionatul Municipal Timișoara, a debutat astăzi de la ora 15 pe terenul din Chişoda, cu primul joc al etapei a IX-a din Seria a II-a, între fotbaliștii Chişodei şi cei din Albina, urmând ca restul meciurilor să se dispute miercuri, trei dintre ele, iar vineri tot de la ora 15 AS FC Timișul Urseni – CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Pe o vreme minunată pentru prima zi de luni din noiembrie, astăzi după-amiază, ocupanții locului 5 au primit vizita lui AS Albina, a treia în Seria a II-a, iar gazdele și-au dublat rapid avantajul, după numai 12 minute, 2-0 prin golurile marcate de Alin Grigoraş în minutul 4 şi Daniel Cifor.

Oaspeţii au ripostat însă prompt, la mijlocul primei părți, în minutul 23, prin Andrei Salai, care a redus din diferenţă, ca apoi, după numai două minute, Dudan Barb să egaleze la doi. Iar în minutul 35 să beneficieze de o lovitură de la 11 metri acordată corect pentru un fault în careu şi transformată de portarul Marius Fâscu: 2-3, de la 2-0.

Gazdele din Chișoda au egalat la rândul lor, cu două minute înainte de pauză, prin Abu Salem Tamer: 3-3.

La reluare, Andrei Salai a reuşit ”dubla” după un sfert de oră, ca apoi Petru Olaru să stabilească scorul final în minutul 79, cu un şut de la 22 metri la colţul lung, mingea ricoșând în plasă de la rădăcina barei din dreapta portarului Ruben Cifor… 3-5. Toate și sub privirile lui Steliano Filip, la meci pe banca gazdelor.

Formațiile și fotografii…

Chişoda: Ruben Cifor – Stan, Grigoraş, Cîmpan, Belinski, Zugravu, Tamer Saleem Abu, Bogdan Dumitru, Mitre, David Cifor, Sadi Lebda Abu.

Antrenor: Adrian Rus.

Au mai jucat: Bulaichi, Marian Dumitru, Vasîncă, Sas.

Rezervă: Gherman.

Albina: Fâscu – Marcu, Dolomeţ, Salai, Ilieşi, Şurubariu, Daniel Lazăr, Durlă, Cristian Rus, Barb, Făniţă.

Antrenor: Vasile Popaluca.

Au mai jucat: Florin Lazăr, Alin Aruxandei, Olaru şi Cosmin Aruxandei.

Rezervă: Stoica.

Au arbitrat: Vasile Diac – Andrei Maier şi Denis Mihăescu. Observator Paia Pecarov.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: