FOTO: Timișul Șag – CSM Lugoj II 3-1 (3-0). Gheju: ”După un început mai timid în primul sfert de oră…” Danciu: ”Cu mai mare atenție am fi putut reuși mai mult”

Divizia D Timiș a programat în această după-amiază uvertura rundei a XII-a, liderul câștigând pentru a patra oară consecutiv pe când oponenții în deplasare n-au mai învins afară precum în precedentele două ieșiri: Timişul Şag – CSM II Lugoj 3-1 (3-0).

Primul joc al etapei din acest weekend în liga a patra timișeană a demarat pe terenul din Şag între liderul CS Timişul din localitate şi echipa a doua a divizionarei C CSM Lugoj, victoria fiind conturată în prima repriză de elevii lui Sorin Gheju, care încă întâmpină dificultăți în privința lotului de jucători, deși la începutul campionatului dispunea de un efectiv numeros, de circa 23 de componenți.

De remarcat că arbitrul Bogdan Gheorgheoiu a observat că steagurile de la colţurile terenului din Șag au lipsit iar în câteva minute copiii de mingi le-au adus la locul lor, meciul începând cu cinci minute mai târziu.

Liderul a deschis scorul în minutul 29, când Filimon a centrat din lovitură liberă de la 18 metri lateral dreapta, în careu, iar Gălan, din apropiere, a marcat. După numai trei minute avea să fie 2-0 prin reuşita lui Brian Filimon, o bijuterie de gol, şut la colţul lung direct în vinclu, în dreapta portarului Iordache.

În minutul 39, la un schimb de pase între Bud şi Butura, în apropierea careului de 16 metri, ultimul l-a văzut excelent pe Rosenblum, demarcat, care a intrat în careu şi de la 8 metri a şutat pe mijlocul porţii, stabilind scorul la pauză.

La reluare, în mod cert nemulţumiţi de rezultat, oaspeţii au atacat mai des poarta gazdelor iar după foarte bune intervenţii ale portarului Burtic centrarea noului intrat Costi a fost finalizată cu capul din 6 metri de Sărăcin, 3-1 în minutul 75, ca unic gol al reprizei a II-a. Era totuși prea puțin și destul de târziu…

*

Timişul Șag: Burtic – Palade (min. 70, Foldi), Gălan, Sturz, Damian, Rosenblum (min. 50, Horţ), Brian Filimon, Suru, Butura (min. 83, Flavius Roşu), Călin, Bud.

Antrenor: Sorin Gheju.

Pe bancă: Holca.

CSM Lugoj II: Iordache – Peptănuş, Predescu, Ciobanu, Belu, Ştefănescu, Nyergeş, Mardare (min. 50, Costi), Dobra, Ştefoni (min. 88, Cincă), Sărăcin.

Antrenor: Dafin Danciu.

Pe bancă: Oraş.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Bogdan Gheorgheoiu şi Denis Mihăescu. Observatori: Zaharie Ciev şi Florian Mierea.

La cald…

Sorin Gheju (antrenor Timişul Şag): ”După un început mai timid în primul sfert de oră, am reuşit să ne redresăm, iar jocul a curs limpede într-o direcţie și am reuşit să marcăm repede trei goluri, cu multe alte ocazii până la final, din păcate nefinalizate cu goluri, chiar din situaţii favorabile. Este adevărat, o repriză secundă mai slabă din partea noastră, chiar ne-am lăsat dominaţi în unele momente de adversarii noştri, dar este bine că s-a încheiat cu o nouă victorie pentru noi şi alte trei puncte importante în clasament.”

Dafin Danciu (antrenor CSM Lugoj II): ”Da, este un nou eşec în faţa unei echipe foarte bune, este lider al campionatului, să nu uităm asta, dar cu mare atenţie am fi putut reuşi mai mult. Din nou, ratările noastre de la începutul meciului i-au speriat pe elevii mei, etapă de etapă ratăm foarte mult, cred că suntem campioni la ratări… Iar atunci când nu dai gol, primeşti, lucru ce ni s-a întâmplat. Am luat trei unu în deplasare, iar în ultimul sfert de oră după gol am avut două-trei ocazii în care portarul lor a scos mingi pe care scria gol. Chiar dacă în partea a doua am echilibrat jocul, numai atât putem. Felicit gazdele pentru organizare şi pentru baza sportivă pe care o au!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × = 36

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: