FOTO. Voința Mașloc – CSM Lugoj II 3-1 (0-0): Mariș 3. Coman: ”Ajunsese cuțitul la os” Bidiviu: ”La 0-0 am avut penalty clar la începutul părții a II-a”

Fotografii și declarații de la meciul ACS Voinţa Maşloc – CSM Lugoj II, jucat sâmbătă de la ora 11 pe terenul Textila din Calea Aradului în cadrul etapei a 20-a din Divizia D Timiș la fotbal și câștigat cu 3-1 (0-0) de gazde prin hat-trick-ul lui Mircea Mariș.

Ioan Coman, conducător al clubului gazdă, din Maşloc, a explicat că ”chiar aşa este, după două etape negre, în care nu am reuşit nimic, excluzând meciul de Cupă, ne-a ajuns cuţitul la os. Dar băieţii au înţeles că trebuie să aibă atitudine, lucru ce s-a şi întâmplat, şi astfel am putut să câştigăm cu 3-1, precum am luat de două ori bătaie cu acelaşi scor în retur. Sper să fie un semnal de revenire, pentru a ne îndeplini obiectivul clasării în primele cinci la sfârşitul campionatului. Da, jucătorul meciului a fost Mariş, care a marcat trei goluri, el este transferul meu sută la sută, l-am adus de la echipa a doua, este copilul meu de suflet şi am încredere în el!”

Dan Bividiu (antrenor CSM Lugoj II): ”Am suferit prima înfrângere din acest retur, dar eu rămân la părerea că la 0-0 am avut un penalty clar, pe care arbitrul nu l-a acordat, la începutul reprizei secunde. În rest, jocul ne-a pedepsit… Noi cu ocaziile iar ei, din patru ocazii au marcat de trei ori. Aşa este în fotbal când nu îl tratezi cum trebuie. Cred că am dat prea multe în etapa trecută. Sperăm să ne revenim cu picioarele pe pământ, căci vine la noi Gătaia şi apoi mergem la Ghiroda, ne aşteaptă meciuri grele…”

* clic pe imagine pentru mărire

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: