FOTOx10 pregătiri pe zăpadă, amical pe sintetic 2×50: CSM Reșița – ASU Politehnica 3-1 (1-0). Violeții cu același 11 de start

După ce în prima jumătate a săptămânii s-au antrenat în Timișoara pe zăpadă – a se vedea un nou set de fotografii din pregătirile ”violeților” la Baza 2 – UPT, efectuate marți, cei de la ASU Politehnica au jucat astăzi pe un teren sintetic imaculat, disputând a doua partidă de verificare din acest an, în fief-ul unei colege de eșalon din Banat. CSM Reşiţa, formaţia gazdă, s-a impus cu 3-1 (1-0) la finele celor două reprize a câte 50 de minute pe suprafața artificială a arenei “Mircea Chivu”, golul celor de pe Bega fiind marcat de croatul Stjepan Plazonja. 

Astăzi, ASU Politehnica a început meciul cu aceeaşi formaţie folosită la start şi în primul amical, din urmă cu trei zile, scor 6-1 cu Pobeda Star Bisnov.

Prima jumătate de oră a fost foarte echilibrată, cu un plus de posesie în dreptul alb-violeţilor. Ivanovici a avut prima şansă importantă de gol, în minutul 28, când Cobrea i-a respins şutul din apropiere în corner. Din lovitura de colţ rezultată Petre Ivanovici a trimis în bara din stânga portarului. De partea cealaltă Danci şi-a încercat şutul de la distanţă, dar de fiecare dată Hindrich s-a opus.

Minutul 49 – încă al primei părţi, a adus deschiderea scorului, Claudiu Matiş marcând cu capul în urma unei lovituri de colţ.

Repriza a doua a adus o bară şi în dreptul lui Astafei, la cinci minute de la reluare. Apoi Plazonja a avut o oportunitate importantă singur cu portarul – în minutul 8 al reprizei a doua, dar Zimmerman a respins în corner. Minutul 70 al jocului a adus şi golul 2 pentru Reşiţa, la o fază la care balonul trimis de Chera a fost deviat în poartă.

Peste alte cinci minute Plazonja a redus din diferenţă cu o lovitură de cap la centrarea lui Pamfile.

Gazdele au stabilit însă scorul final din minutul 38 al părţii a doua, când Astafei a transformat un penalty dictat la un duel între Scutaru şi Buş.

*

CSM Reşiţa – în repriza I: Cobrea – Szijj, Dudea, Sălcianu, Ilie – Dat, Brinzan, Danci – Dulca, Matiş, T. Costin (30, Mihali).

CSM Reșita în repriza a II-a: Zimmerman – Acka, Dudea, Dumitraș, Sima – Chera, Breşneni, Boboc – Nini Popescu, Astafei, L. Buş.

Antrenor: Alin Minteuan.

ASU Politehnica: Hindrich – Jurj, Mera, Scutaru, Popovici – Munteanu, Coadă, Ignea, Casado – Axente, Ivanovici.

Au mai intrat: Păduraru – Bîrlovean, Plazonja, Pamfile, D. Andrei, Sofran, Codrea, D. Radu, Bocşan, Manea, Gașpar.

Antrenorul Dan Alexa a spus: “A fost un joc foarte bun, cu o echipă foarte bine organizată, împotriva unor jucători cu experienţă. Am avut situaţii şi noi şi ei. A fost un meci alert. Am încercat să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Mai avem două meciuri amicale. Încerc să cristalizez un prim 11, şi să am 13, 15 jucători pe care să mă bazez în primul meci oficial. Mai avem foarte multe lucruri de pus la punct. Este o perioadă încărcată, ne-a lipsit prospeţimea. Am arătat bine în prima repriză, după care iarăşi am luat un gol dintr-o fază fixă pe un moment de neatenţie. Am avut situaţiile noastre clare, dar e un prim joc important, încercăm să creştem din punct de vedere fizic, al ritmului. Toţi jucătorii care au intrat au încercat să intre în ritmul jocului. Mai încercăm să aducem un jucător zilele acestea, avem nevoie într-o poziţie cheie”, poziţia de acoperit vizată fiind numărul 6.

Următorul joc al echipei alb-violet va fi marţi 26 ianuarie cu o altă trupă din Liga 2, urmașă a lui ACS Șirineasa și ACS Energeticianul.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: