Frenț seacă Timișul pe final, 1-0 Seceani

După ce liderul ACS Dumbrăvița abia a smuls un draw la Deta prin goluri marcate în prelungirile jocului de la matineu, secund clasata Timișul Șag a avut o după-amiază și mai nefastă la Seceani, unde ultimul cuvânt l-a avut ocupanta locului 14, învingătoare cu 1-0. Cu alte cuvinte, învinșii cu un identic 5-1 în meciurile tur s-au revanșat astăzi acasă prin a îngreuna parcursul rivalelor la șefia clasamentului, despărțite la puncte în premieră în acest retur, după cel de-al șaselea hop, cu unul avans în contul liderului menținut pe poziții.

AS Seceani a obținut astăzi de la ora 17 a treia victorie în sezonul de primăvară al Diviziei D Timiș, și tot la limită, urcând două poziții grație trecerii de campioana de toamnă, învinsă din nou la zero în deplasare după 5 etape. Iosif Frenț a marcat unicul gol în minutul 87, gazdele dedicând victoria în memoria fostului lor manager sportiv, Dan Drăgan: AS Seceani – CS Timișul Șag 1-0 (0-0).

AS Seceani este prima formație cu excepția liderului din Dumbrăvița care încurcă socotelile fostei prime clasate din etapa a 15-a încoace, când CS Timișul ceda tot cu 1-0 în deplasare și la Orțișoara, pe 11 noiembrie. Este o altă față a grupării din Seceani, care încheia turul cu o serie de 9 partide fără victorie, parte a secvenței fiind șirul final de 6 înfrângeri și o remiză. Din martie încoace însă, 6 3 1 2 7-12 și 10 puncte acumulate în retur. Cele numai 3 succese din tur le repurta în etapele 5, 7 și 8, intercalat fiind atunci eșecul cu 5-1 la Șag.

Dar vom reveni și cu cronica jocului de la Seceani, declarațiile și foto-reportajul.

Într-un alt meci jucat după-amiază în etapa a 23-a din liga a patra, CS Unirea Tomnatic – CSO Făget 3-2 (1-1), nou-promovata răsturnând scorul prin golurile lui Florin Sandu în minutul 35, Ionuț Nemițanu (53) și Alexandru Moricz (65), după ce Alexandru Apostol înscria în minutul 25, Horea Onae și închizând tabela pentru oaspeți, în minutul 89. Iar gazdele au mai avut și două bare, prin Emanuel Pătrașcu dintr-o lovitură liberă expediată la rădăcina barei în minutul 50 și Răzvan Popaluca în prelungiri (90+2), transversală.

Este a doua victorie a Unirii în retur, pe când făgețenii sunt la al patrulea eșec în sezonul de primăvară.

S-a mai jucat și la Fibiș, ACS Voința Mașloc – Avântul Periam 2-1 (1-1) de la 0-1, Florin Dochița egalând pentru gazde în minutul 38 iar Ovidiu Glodean înscriind golul victoriei în minutul 72, opt mai apoi portarul Cosmin Amarinei ratând un penalty, după ce inițial Victor Toma deschidea scorul în minutul 32.

Iar etapa continuă duminică…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: