Gabriel Manu (Metaloglobus): ”Am învins prin experiență, o foarte bună organizare defensivă și calitatea jucătorilor mei”

S-a aliniat pe ”Electrica” din Timișoara neînvinsă în primele 7 etape din Liga 2, așadar și în precedentele 3 deplasări, 2-2 la Turnu Măgurele și victorioasă la Mioveni și Constanța, cu 0-1 și 1-2, iar lacătul defensiv cu numai 4 goluri primite n-a fost deschis lângă Gara de Est, unde Metaloglobus București s-a impus astăzi la matineu cu 0-2 (0-1) pe terenul Ripensiei, căreia i-a pricinuit întâia înfrângere acasă în ediția 2020-2021. Autori a 3 remize în ultimele tot atâtea apariții pe teren propriu în eșalonul secund, cu Concordia, clujenii și reșițenii, cei din capitală și-au cimentat poziția pe podium și pot aștepta și mai încrezători ”dubla” acasă de săptămâna viitoare, cu Petrolul în turul 4 al Cupei României iar cu AFK Csikszereda în Liga 2. Până atunci, scurte impresii după victorie ale antrenorului Gabriel Manu…

Ovidiu Herea a deschis scorul pentru vizitatorii bucureșteni încă din primul minut al întâlnirii de la ora 11 din etapa a VIII-a în Liga 2 iar Claudiu Herea a spulberat orice dubii în minutul 88, dublând avantajul oaspeților, în superioritate numerică din minutul 66, când debutantul Lalic îl faulta în preajma careului și încasa al doilea cartonaș galben. 

 

”Așa cum am spus și după ce am pierdut două puncte acasă, mergem în deplasare să le câștigăm, iată că am învins într-un meci disputat, pe un teren incredibil de prost. Adversarii merită felicitați, au o echipă foarte bună, de viitor, cu copii foarte buni, pentru care îl felicit pe profesorul care îi îndrumă. Noi am câștigat prin experiență, o foarte bună organizare defensivă și calitatea jucătorilor mei”, a spus Gabriel Manu, antrenorul lui Metaloglobus, formație care promova din Liga 3 tot în 2017, precum Ripensia, încheind primul sezon în Liga 2 pe locul 16, la 7 puncte în urma timișorenilor.

Nouă puncte în plus strângea în schimb Metaloglobus față de Ripensia în cele 23 de apariții din sezonul trecut, până la momentul întreruperii campionatului în martie 2020, zece puncte mai mult având la ora actuală bucureștenii în comparație cu roșu-galbenii, aflați la primul eșec pe teren propriu din 3 apariții. După victorii cu câte două goluri înscrise, un eșec la zero.

”Nu comentez arbitrajul, indiferent de rezultat, fiecare trebuind să-și vadă în mod profesionist de activitatea sa; nu l-am comentat chiar și când am fost dezavantajați”, a mai răspuns Manu, care a reiterat că ”obiectivul nostru este cel specificat la începutul sezonului, play-off-ul locurilor 1-6, și încercăm meci cu meci să îndeplinim acest obiectiv!”

Rezultatele zilei în Liga 2 și programul etapei a IX-a, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Gabriel Manu (Metaloglobus): ”Am învins prin experiență, o foarte bună organizare defensivă și calitatea jucătorilor mei”

  1. Vio spune:

    Marea problemă la această echipă cred că este antrenorul.! Echipa nu joacă nimic. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: