GALERIE FOTO 1. ASU Politehnica – UTA Bătrâna Doamnă: în febra așteptării returului

Duelul Arad – Timișoara în sezonul 2016/7 al Ligii 2 a fost salvat ca spectacol sportiv de returul disputat în această seară pe ”Dan Păltinișanu”, și care a suscitat un notabil interes din partea iubitorilor fotbalului, semnalat încă din seara dinaintea partidei de vânzarea a aproape 8.500 de bilete. Un număr aproximativ dublu de privitori a fost magnetizat duminică de la ora 19 la jocul secund divizionar ASU Politehnica – UTA Bătrâna Doamnă, depășind ca asistență pe principala arenă a capitalei Banatului orice reprezentație de Liga 1 găzduită aici în ediția în curs. Cum a crescut febra anticipării fluierului de start, și în fotografiile de mai jos…

Revenim și cu imagini din timpul partidei din etapa a 35-a, ASU Politehnica – UTA Bătrâna Doamnă 0-3 (0-2). Rezultatele, clasamentul și programul viitor în Liga 2, pe coloana dreaptă, iar comentariul LIVE TEXT și declarațiile antrenorilor Roșu și Brîndescu după meci, în consemnări anterioare (* clic pe foto pentru mărire) 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: