GALERIE FOTO 2. ASU Politehnica – Hunedoara 3-1

Și alte fotografii realizate de Mohamed Awad la meciul ASU Politehnica Timișoara – CS FC Hunedoara, jucat marți 19 aprilie 2016 de la ora 19 pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în cadrul etapei a XXIII-a din Seria a IV-a în Liga 3, și câștigat cu 3-1 (2-1) de alb-violeți, în fața unei numeroase asistențe, prin golurile lui Marin (11), Birău (28) și căpitanul Gălan (89), Bozian egalând în minutul 21 pentru vizitatori.

ASU Politehnica s-a distanțat astfel în frunte la 4 puncte de CF Metalurgistul Cugir, care astăzi a stat, dar CS Performanța Ighiu s-ar putea reapropia la două puncte de lider în cazul unei victorii miercuri de la ora 17 la Becicherecu Mic, în ultimul meci al rundei, cu Mama Mia.

Timișorenii vor juca în week-end la Sebiș. Rezultatele etapei, ierarhia la zi și programul sfârșitului de săptămână în C4, pe coloana dreaptă, iar mai jos, un alt set de imagini (*clic pentru mărire)…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: