GALERIE FOTO 3. Cu miile la Liga 3 pe ”Dan Păltinișanu”: ASU Politehnica Timișoara – CSFC Hunedoara 3-1

Al treilea calup de fotografii realizate de Mohamed Awad pe stadionul ”Dan Păltinișanu” la un meci de Liga 3 cu o conotație cu totul aparte, asistența fiind remarcabil de mare pentru acest eșalon, cu galerii în ambele peluze.

ASU Politehnica Timișoara – CS FC Hunedoara 3-1 (2-1) a constituit marți seară o excelentă propagandă pe adresa fotbalului ca eveniment și spectacol sportiv, depășind cu mult nivelul competiției.

Un succes deplin, din toate punctele de vedere, inclusiv organizatoric, cel mai important pentru alb-violeți fiind conservarea procentajului maxim al punctelor acumulate pe teren propriu în C4, fie că e vorba de arena ”Știința”, fie de stadionul ”Dan Păltinișanu”, 100% ca un mare plus pentru lider. Iar la final simbioza suporteri – sportivi a fost totală, într-un glas în Curva Sud, sub privirile copiilor și juniorilor din ”pepiniera” liderului Seriei a IV-a.

Filmul jocului sub formă de comentariu LIVE TEXT, declarațiile lui Marius Marin și Sorin Brîndescu, celelalte galerii foto plus cronicile de la Giarmata și Lugoj, cu declarații și imagini, în consemnările precedente. Aici, și alte fotografii de la final (*clic pentru mărire) 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: