GALERIE FOTO: ACS Ghiroda – Millenium Giarmata 2-0 (1-0). Dublă Baranyi, declarații Bura și Leucă

Nou-promovata ACS Ghiroda a revenit pe căi victorioase după 3 apariții fără succes în seria vestică, reabilitarea producându-se tocmai împotriva celei mai longevive grupări din această întrecere, și încă însetată de revanșă după partida tur, însă CS Millenium Giarmata a fost nevoită să se recunoască din nou învinsă tot la două goluri diferență, prin a nu înscrie în premieră în retur. Gazdele au semnat în schimb un identic 2-0 pentru a treia oară în ultimele 4 reprezentații acasă.

Amfitrionii mai bine clasați și-au dublat astfel și avansul de puncte față de învinșii lor din jocul disputat sâmbătă de la ora 17 în Seria a IV-a din Liga 3, ACS Ghiroda – CS Millenium Giarmata 2-0 (1-0), decis de reușitele golgeterului Alexandru Baranyi în minutele 2 și 79.

Dublă victorie pentru ghirozeni în eşalonul al treilea în confruntările cu timișenii din Giarmata, după un mult mai dramatic 2-4 în tur, returul fiind însă pleoștit poate și de căldură. Oricum, meciul nu s-a ridicat la dramatismul aşteptat.

Pe o căldură totuși suportabilă, elevii lui Vlad Bura au pus piciorul în prag deja în minutul 2, 1-0 prin Alexandru Baranyi din lovitură liberă de la 18 metri, cu un şut direct în vinclu, după care golul doi a fost marcat în minutul 80 din apropiere, tot de Baranyi, la o centrare a noului intrat David Berivoescu de pe flancul drept.

Chiar dacă au exercitat o uşoară dominare, oaspeţii nu au reuşit să înscrie dar în schimb au ratat așa cum ştiu ei mai bine să o facă, și în condițiile unor absențe din primul 11, de exemplu în dreptul lui Miklos, Călin, Ghighilicea sau Rosenblum, dintre care unii au intrat totuși pe parcurs.

De remarcat și că meciul a fost arbitrat de Roxana Recorean, la primul joc la centru în acest eşalon, împărțitoarea dreptății achitându-se foarte bine de îndatoriri. În schimb mai greu de crezut a fost că delegatul de joc trimis de FRF și-a depășit unele atribuții, Ionel Cătană sprintând de vreo 5-6 ori pentru a da mingea jucătorilor, la care Alin Miloş i-a semnalat pe bună dreptate că ”avem copii de mingi care îşi fac datoria, lăsați-i să și-o facă”. ”Care e problema dumneavoastră!?” a venit replica trimisului federal, acest veșnic reflex al replicii neapărat cu ton mai cu moț al veșnicei tranziții în Carpați…

*

ACS Ghiroda: Gakos – Popescu, Gavriluţă, Constantin Popa, Mancaş, Saizu, Mureşan, Semeniuc, Neamţu, Totic, Baranyi.

Antrenor Vlad Bura.

Au mai jucat: Ciobanu, Matiş, Berivoescu şi David Pop.

Pe bancă: Barbu, Holovcici, Hotca.

Millenium: Nariţa – Sporin, Andrei Rus, Stupu, Cherecheş, Domşa, Codrea, Ferţu, Grunţă, Stoica, Beloescu.

Antrenor Răzvan Leucă.

Au mai jucat: Călin, Rosenblum, Ghighilicea, Pricop.

Pe bancă: Mikloş, Buzdugan.

Au arbitrat: Roxana Recorean – Daniel Nagy şi Vasile Duţă (toţi trei din Sibiu). Observator de arbitri Mihai Jivan  (Arad). Delegat de joc, Ionel Cătană din Motru.

La cald…

Vlad Bura (antrenor Ghiroda): ”Chiar asta le-am spus băieţilor, că trebuie să câştigăm aceste două meciuri cu Şirineasa şi cu Giarmata, ultimul – un derby timişean, asta pentru ca să avem o evoluţie bună în continuare. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, totuşi, a fost un meci încâlcit… Dar spre satisfacţia noastră am reuşit să înscriem de două ori, chiar ne-am creat şi alte situaţii bune de a marca. Baranyi a fost omul meciului, a ieşit la rampă, a înscris de două ori, dar ţin să felicit toată echipa, care a luptat pentru această victorie și eu zic că a fost meritată. Toţi băieţii au pregătit acest meci toată săptămâna, au fost încrezători şi fotbalul îţi dă satisfacţii când nu îl păcăleşti. În principiu, nu prea comentez arbitrajul dar mi-a plăcut cum a arbitrat această domnişoară, a făcut un joc bun, am aflat că este la primul meci în liga a treia şi s-a descurcat foarte bine. Important pentru noi e să continuăm pe linia bună şi să ne câştigăm meciurile!”

Răzvan Leucă (antrenor Millenium): ”Sunt mulţumit de jocul arătat în teren de echipa mea, dar mă nemulţumeşte rezultatul. Iarăși ratăm! Ajungem în faţa porţii şi nu reuşim să o băgăm în aţă. A fost un derby de zonă dar nu ca altădată, mai liniştit, asta poate pentru că ne-a arbitrat o domnişoară. Chiar nu am ce să mai spun, mergem înainte şi aşteptăm următorul meci…” 

Acasă cu CSM Școlar Reșița, iar pentru ACS Ghiroda la Pâncota, cu Șoimii Lipova. Fotografiile…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 17

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: