GALERIE FOTO: ACS Ghiroda – Progresul Gătaia 8-0. Al doilea 8-0, cu dedicație lui Vlad Bura

Etapa a XII-a a Diviziei D Timiș a început de la ora 15 cu o zdrobitoare victorie a Ghirodei pe teren propriu dar și succese în deplasare, unul foarte previzibil, al Voinței Mașloc la Jimbolia, însă doar la limită, iar altul cu un scor de forfait, al Cocoșului, pe Aranca.

Învingătoare în ultimele 3 partide, în care a furnizat printre altele și surpriza deraierii Voinței Mașloc, Progresul Gătaia a fost însă spulberată în deplasarea la Giarmata Vii, unde meciul a început cu un sfert de oră întârziere, formația vizitatoare înregistrând un eșec mai drastic decât precedente 2-9 sau 0-7 tot pe alte terenuri. Oaspeţii au venit însă la Giarmata Vii cu numai 12 jucători, inclusiv antrenorul-jucător Adrian Bungău, care totuşi a intrat accidentat în minutul 65, înlocuindu-l pe Ionesi, şi el accidentat. Progresul a vrut dar nu a putut mai mult, la sfârşitul meciului Manu Roşu spunând că ”noi trebuie să câştigăm următoarele trei meciuri, care sunt mult mai uşoare faţă de cel de astăzi, căci echipa din Ghiroda este de departe cea mai bună din D-ul nostru”. 

Gazdele au egalat în schimb reușita maximă din etapa a VI-a, contra Voinței Biled, tot un 8-0, obținând al treilea triumf succesiv respectiv al cincilea acasă, dintre care 4 fără gol primit, în alternanța 3-0, 8-0, 3-0, 8-0, cu intercalarea unui 10-3. ACS Ghiroda – Progresul Gătaia 8-0 (4-0): Alexandru Baranyi 11, 65, Sebastian Budur 17, 40, Florin Dochița 43, Emanuel Pătrașcu 55, Cosmin Mancaș 70, Răzvan Plopeanu 88.

Pe un teren moale şi denivelat, cei de la ACS Ghiroda au asaltat încă din start poarta oaspeților de la Progresul şi în minutul 11, la centrarea din corner a lui Pătraşcu, capul lui Baranyi a deschis sarabanda celor opt goluri încasate de portarul Bota.

Avea să fie 2-0 în minutul 17, după un contraatac rapid purtat de Budur şi finalizat cu un şut pe jos în dreapta lui Bota. Acelaşi Budur, în minutul 40, a reuşit ”dubla”, ca apoi Dochiţa să stabilească rezultatul la pauză, când mai erau două minute.

În mitanul secund, gazdele au mai punctat de alte patru ori, prin Pătraşcu în minutul 55, Baranyi (min. 65), Mancaş (min. 70) şi Plopeanu, cu două minute înainte de final. Iar întreaga echipă i-a dedicat victoria antrenorului Vlad Bura, care şi-a aniversat astăzi 36 de primăveri: ”La mulți ani!”

*

ACS Ghiroda: Alexandru Dubou (min. 66, Alexandru Ilie) –  Octavian Firuţ (min. 55, Răzvan Plopeanu), Bogdan Miheţ, Lucian Gavriluţă (min. 65, Rareș Mureşan), Narcis Damian, Cosmin Mancaş, Alexandru Gaidoş (min. 46, Bogdan Centea), Emanuel Pătraşcu (cpt.), Sebastian Budur, Florin Dochiţa, Alexandru Baranyi.

Antrenor: Vasile Bura.

Pe bancă: Marius Stanciu şi Leo Naidin.

Progresul Gătaia: Marco Bota (cpt.) – Miodrag Hanceriuc, Dragoş Dragu, Cosmin Ilea, Robert Stoicoiu, Claudiu Ionesi (min. 65, Adrian Bungău), Adrian Dumea, Alex Olar, Alexandru Prodana, Florin Tăbăcaru, Remus Barburescu.

Au arbitrat: Ioan Copaci – Flavius Ciorogar şi Ariel Copaci. Observatori Ioan Lazăr şi Raul Dragomir.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: