GALERIE FOTO. ACS Poli – CSM Poli Iași 1-1

Fotografii de la meciul ACS Poli – CSM Poli Iași, jucat duminică 14 mai de la ora 18 în cadrul etapei a X-a din faza play-out a Ligii 1 pe stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara și încheiat la egalitate, 1-1 (0-1) prin golurile marcate de străinii Fucek (48) respectiv Bole (42).

Acesta a fost al 12-lea meci jucat acasă de timișoreni în faza play-out a Ligii 1 de la lansarea acestui sistem competițional odată cu sezonul trecut, în care bilanțul pe teren propriu în 7-14 a fost negativ, 7 1 2 4 10-16, cel actual fiind pozitiv, fără înfrângere: 5 2 3 0 4-2. Iar prin remiza de astăzi se remarcă așadar că incidența rezultatelor de egalitate este cea mai mare, cele mai numeroase pentru bănățeni pe ”Dan Păltinișanu” în grupa a II-a valorică, 5 în 12 apariții. Ultimele două vor fi marți 23 mai și duminică 28 mai, cu formațiile de pe locurile de retrogradare, Pandurii și ASA. Anul trecut, la Timișoara în play-out cu trupele de pe locuri cu destinația Liga 2 a fost 0-1 (0-1) cu Petrolul și 1-3 cu Concordia, care avea să se salveze.

Rezultatele la zi, clasamentul actualizat și programul rundei viitoare, a 11-a, pe coloana dreaptă (* clic pe imagine pentru mărire)

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: