GALERIE FOTO. ACS Poli II Timișoara – Unirea Ghilad 3-0, în ”Județ”

Câteva notițe și imagini de la jocul din runda a XVIII-a a Campionatului Județean Timiș, disputat de la ora 11 pe terenul sintetic din Complexul ”Dan Păltinișanu” și câștigat de echipa a doua a liderului diviziei secunde: ACS Poli II – Unirea Ghilad 3-0 (1-0).

Tinerii junior pregătiţi de Cristian Contescu au obţinut o victorie meritată, chiar mai clară decât arată scorul, cu toate că au ratat nepermis de mult. Pe lângă cele trei goluri, alb-negrii au trimis de tot atâtea ori mingea în bară: Popescu (36), Velcotă (61) şi Lazăr (69).

Iar puncheri au fost Bîrnoi (29), cu un şut de la 18 metri, Niţă (73), cu un şut superb de la 18 metri, sub transversală, şi Golda (89), la un schimb de pase cu Velcotă, în careu.

Antrenorul Cristian Contescu a folosit următorii jucători: Darius Haidău (min 84 Angelo Montenegro) – Radu Motreanu, Omar Yazjy, Cristian Bocşan, Lucian Oprea, Cosmin Bîrnoi (min. 70, Alexandru Lazăr), Vlad Nicoară (min. 75, Alexandru Maria), Patrik Niţă, Remus Chipirliu (min. 46, Sebastian Velcotă), Octavian Popescu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: