GALERIE FOTO. AFC Ripensia Timișoara II – Rapid Săcălaz 0-2

Succinte detalii și mai multe fotografii de la un meci jucat astăzi în Campionatul Judeţean Timiş, mai exact în cadrul Seriei a II-a, între gazdele de pe locul 12 și vizitatorii situați pe poziția a doua înaintea acestei a opta runde a turului: AFC Ripensia Timişoara II – AS FC Rapid Săcălaz 0-2 (0-1).

Partida s-a disputat pe terenul Auto din cartierul Freidorf în runda coincizând cu mijlocul turului în Seria a II-a din liga a V-a timișeană iar gruparea net mai bine clasată a deschis scorul la mijlocul primei reprize și și-a sigilat în ultimele nici zece minute punctele adjudecate, dublându-și avantajul.

Din punctul de vedere al fotoreporterului, vorba aceea, cum ți-e și norocul. Căci, dacă mergi mai pe-alese la un meci de liga a V-a, din ”Județ”, cel mai adesea, sau hai să zicem de regulă, poți avea parte întru a asista la un joc cât de cât bunicel. De-astă dată am optat întrebându-mă dacă formația cu cele mai puține goluri înscrise în primele șase apariții din Seria a II-a, cu doar 7 reușite, va izbuti să marcheze măcar un gol echipei cu cea mai impenetrabilă defensivă din cele 16 participante, numai 5 încasate. Curiozitate cu ghinion, căci partida a fost de o slabă factură, un joc grefat de erori, pe un gazon cu problemele sale, părtași la un lanț de greșeli fiind și ocupanții poziției secunde, ceea ce dă o măsură a nivelului valoric al competiției.

Iar în cele din urmă și răspunsul a fost negativ. Cel mai modest atac al seriei n-a prins pe picior greșit cea mai vigilentă apărare.

Din contră, oaspeţii au deschis scorul în minutul 23, cu largul concurs al tânărului portar Milea, care a plonjat în stânga jos, lângă bară, la mingea şutată din lovitură liberă de la 25 de metri de Ioan Todaşcă, dar balonul i-a și trecut printre mâini… 0-1.

Gazdele au trecut ce-i drept pe lângă egalare în două rânduri, în minutele 29 şi 39, prin Ordog, cel mai periculos component al Ripensiei II, care nu a nimerit însă ţinta.

Deloc demobilizați și în repriza secundă, roș-galbenii au continuat să alerge cu sârg după egalare, dar cei care au marcat au fost tot vizitatorii din Săcălaz. Cu cinci minute înainte de final, când trupa lui Cristian Nicolae a majorat scorul la o nouă gafă a portarului, care a ieşit la marginea careului de 16 metri și a şutat defectuos în minge, eroare taxată prompt de Arinel Trif, care a speculat şi a marcat doar cu plasa în fața sa, dublând avantajul pentru AS FC Rapid.

La fluierul arbitrului Elvis Nanu au jucat următoarele formaţii:

Ripensia II: Milea – Dobie, Ardelean, Rosus, Lemnaru, Ordog, Bura, Haiduc, Laver, Mitran şi Iovi.

Antrenor Silviu Todorescu.

Au mai jucat: Matheis, Ropotă, Trofin, Cerna.

Săcălaz: Şimoniac – Mititelu, Pană, Todaşcă, Vulpescu, Păstrăvanu, Kovacs, Danciu, Prisneac, Trif, Sebastian Smochină.

Antrenor Cristian Nicolae.

Au mai jucat: Peculescu, Marc.

Pe bancă: Begu, Bota, Ciprian Smochină.

Rezultatele etapei în ”Județ”, clasamentele – pe coloana datelor tehnice…

Fotografii…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: