GALERIE FOTO. Arsenal Flacăra Făget – Progresul Gătaia 1-5

Arsenal Flacăra a înregistrat a cincea înfrângere la Făget în retur, deși a condus încă din debutul meciului jucat astăzi de la ora 11 împotriva vizitatorilor sosiți în numai 11 jucători, la căderea cortinei peste liga a IV-a timișeană. Progresul Gătaia a răsturnat scorul în repriza a II-a, evitând și a șaptea înfrângere în deplasare în 2017 și izbutind în schimb al doilea succes afară în partea a doua a campionatului: Făget – Gătaia 1-5 (1-1).

Progresul a egalat-o astfel la puncte pe Arsenal Flacăra Făget, pe care o depășea și în tur, în etapa a 17-a, la Gătaia, cu 3-1.

Meciul din etapa a 34-a și ultima a Diviziei D Timiș a fost dominat de absențele din cele două tabere, și anume Mircea Ardelean, Răzvan Popovici, Arpad Laczko, Alex Ionescu şi Cristian Gheban în componența gazdelor din Făget, respectiv Florin Tăbăcaru, Andrei Mihăiescu, Marian Raţă, Florin Vraciu şi  Dragoş Cătău la Progresul, în cele din urmă fiind decis de răsturnarea de scor izbutită de vizitatorii din Gătaia, deși fără nici o rezervă pe bancă și cu juniori în teren, prin golurile înscrise de Alexandru Prodana, care egala în minutul 38, Bogdan Pleșcan (minutele 55 – din penalty și 88), Sorinel Jinga (57) și Robert Stoicoiu (79), după ce Denis Negoiță deschidea scorul pentru amfitrioni deja în minutul 2.

Gazdele au deschis așadar scorul prin Denis Negoiţă după ce scăpa singur spre poartă și şuta de la 14 metri, pe lângă portarul Vlad: 1-0. Se părea că Arsenal va tuna și fulgera iar Flacăra va arde intens pentru cei din Făget, care însă au ratat nepermis în minutele 7, 12 și 19, prin Apostol, care a scăpat singur dar a fost imprecis, Ţofei, din 3 metri, cu latul, la care Vlad a respins în corner de la rădăcina barei, respectiv acelaşi Ţofei, cu un şut de la 16 metri, puţin peste transversală.

Amfitrionii, parcă intrați deja în vacanță după primele minute ale întâlnirii, au lăsat așadar de dorit la finalizare iar în minutul 34 Dănăilă s-a accidentat şi a părăsit terenul de joc, fiind înlocuit, oaspeţii ajunşi la teren numai cu 11 jucători replicând prin a reuşi egalarea în minutul 38, prin Alexandru Prodana, cu un şut la colţul lung, de la 14 metri lateral dreapta: 1-1. Obișnuiți în a descinde în deplasări în 11 componenți, cei de la Progresul puteau pleca la vestiare chiar și în avantaj, dar Berbece a ratat singur cu portarul Trofin, care a respins în corner, la această fază gazdele reclamând ofsaid.

Apoi, la începutul mitanului secund, o nouă schimbare la gazde, ieșind Negoiţă şi intrând Coţolan. Arsenal Flacăra cu ratările și înlocuirile, Progresul cu revirimentul, căci mai apoi vizitatorii s-au simţit subit ca şi acasă și au reuşit să mai puncteze de nu mai puțin de patru ori, prin Bogdan Pleşcan în minutul 55 din lovitură de la 11 metri şi în minutul 88, Sorinel Jinga – un junior de 16 ani în minutul 57 şi Robert Stoicoiu (min. 79).

Iar cu această victorie echipa din Gătaia s-a salvat de la retrogradare în ceasul al 12-lea.

*

Divizia D Timiş: ACS Flacăra Făget – Progresul Gătaia 1-5 (1-1)

Arsenal Flacăra Făget: Marius Trofin – Ionuţ Pamfiloiu, Horea Onae, Alexandru Neagu, Radu Schmidt, Flavius Jurj, Cătălin Dănăilă (min. 34, Gabriel Chelbu), Ionuţ Bîrză, Alexandru Apostol, Denis Negoiţă (min. 46, Sorin Coţolan).

Antrenor: Adrian Brazovan.

Pe bancă: Lucian Magheţ.

Progresul Gătaia: Daniel Vlad – Robert Stoicoiu, Claudiu Ionesi, Darius Viţan, Dragoş Daju, Cristian Gavrilă, Adrian Bungău, Sorinel Jinga, Alexandru Prodana, Sorin Berbece şi Bogdan Pleşcan.

Antrenor: Adrian Bungău.

Arbitri: Daniel Vărzan – Daniel Paşca şi Cristian Pleşa. Observatori: Zaharie Ciev şi Gabi Stoicovici.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: