GALERIE FOTO şi declaraţii din Campionatul Municipal Timişoara: AS Agronomia – Tricoul 1 Iunie II 2-0 (2-0)

Elevii lui Cosmin Romanciuc au ratat ocazia să se apropie la 4 puncte de lider după AS Agronomia – Tricoul 1 Iunie II 2-0 (2-0), ultim joc restanţă din Campionatul Municipal Timişoara, Seria a II-a.

Pe un teren denivelat, riscând aşadar accidentări, cele două formaţii au avut grijă şi la… „tranşee”, oaspetea fiind stopată de un adversar redutabil.

Câştig de cauză au avut aşadar elevii pregătiţi de Cicerone Manolache, care îşi cunosc bătătura, aceştia învingând cu 2-0 echipa de pe locul secund, pregătită de antrenorul-jucător Cosmin Romanciuc.

Ultima restanţă a adus studenţilor a treia victorie, aceştia bucurându-se de parcă ar fi câştigat trofeul-trofeurilor, ce-i drept fiind încurajaţi de cei peste 25 de studenţi prezenţi în tribună, care l-au luat în colimator pe veteranul Cristi Ionescu.

În minutul 14, la o greşeală a lui Mitu, Sârbu a speculat, a plecat nestingherit spre poartă, a centrat în faţa porţii şi, din apropiere, Velici şi Bulgaru au împins mingea în poartă din alunecare (oare cine este autorul de drept?).

În minutul 31, acelaşi Sârbu a luat o minge pe cont propriu, a driblat 3 adversari, inclusiv portarul, şi a înscris în poarta goală. Din acest moment, galopul de sănătate al celor de la Tricoul nu a avut efect pe “tabelă”, întrucât Pop, Moricz şi Ionescu au ratat din situaţii favorabile.

Cu toate că în partea a doua a intrat pe teren şi antrenorul-jucător Romanciuc, Aştefanei şi Pasraschiv nu au reuşit mai nimic, chiar dacă „Tricoul” a dominat categoric.

*

Cicerone Manolache (antrenor AS Agronomia): „A fost un meci bun făcut de băieţii mei, pentru care îi felicit. Am întâlnit o echipă bună, care chiar dacă s-au apărat bine am reuşit să îi străpungem. După această reuşită noi trebuia să fim pe locul doi”.

Cosmin Romanciuc (antrenor Tricoul 1 Iunie II): „Terenul a fost mizerabil! Eu personal aşa ceva nu am întâlnit în viaţa mea. Băieţii mei au întâmpinat dificultăţi în a evolua pe acest teren “agricol”. Ei au cunoscut fiecare groapă şi au luptat mai mult decât noi, chiar dacă noi am avut situaţii mai clare de gol, dar ratate cu seninătate”.

*

Agronomia: Canta – Stanciu, Ghiba, Trifa, Grecu, Bulgaru, Bohancanu, Velici, Sârbu, Beicea, Băran.

Antrenor: Cicerone Manolache.

Au mai intrat: Truţă, Neag şi Dumitraşcu.

Tricoul: Râmneanţu – Bocşan, Olărescu, Igret, Mitu, Pop, Moricz, Busta, Amza, Ionescu, Bucoviceanu.

Antrenor: Cosmin Romanciuc.

Au mai intrat: Aştefanei, Paraschiv şi Romanciuc.

Arbitri: Todorescu – Chiorpec, Samfescu.

Observator: Constantin Candet.

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Exclusiv: