GALERIE FOTO. AS Murani – ASU Politehnica 1-3: „Ne-am adaptat greu pe acest teren tare, de dimensiuni mici”. Şi notabil, despre Drăghici

Declaraţii şi imagini de la meciul AS Murani – ASU Politehnica Timişoara 1-3 (1-1), jucat duminică 22 martie de la ora 11 în cadrul etapei a XXI-a a Diviziei D Timiş, în care liderul cu punctaj maxim în retur a răsturnat rezultatul prin „dubla” lui Drăghici şi reuşita lui Ghinescu.

De semnalat că golul înscris de Drăghici imediat după pauză, prin care alb-violeţii au preluat conducerea pe terenul din Murani, 1-2, a coincis cu golul cu numărul 700 marcat în actualul campionat al Diviziei D Timiş.

De notat şi că Drăghici a marcat câte două goluri în fiecare din ultimele 3 meciuri în care a fost titularizat pentru „violeţi”, pe „Dan Păltinişanu”, contra Ripensiei, într-un 7-0 cu Auto şi astăzi, după ce iniţial intra ca rezervă, după aproape o oră de joc, la debutul său împotriva Ghirodei, când nu înscria. Interesant, în toate aceste trei apariţii ca titular, Octavian Drăghici a avut câte o reuşită în fiecare repriză…

Cornel Brici, manager al celor de la AS Murani, a spus la final: „Mă aşteptam la o înfrângere, dar este onorabil acest rezultat. Am rezistat o repriză, iar în partea a doua am căzut fizic. Sunt mulţumit că jucătorii au dat totul! Am întâlnit o echipă bună, peste media campionatului, iar despre arbitraj pot să spun că m-a surprins corectitudinea lui Roşu, chiar nu mă aşteptam. Felicit întreaga echipă pentru dăruirea de care a dat dovadă, chiar şi pe oaspeţi, care arată că merită cu adevărat locul I în această ligă!” 

Sorin Brîndescu, antrenorul principal al liderului ASU Politehnica, a spus: „Am întâlnit o echipă care pentru mine este o surpriză la începutul acestui retur. Ştiam cum se prezintă echipa din Murani, motiv pentru care ne-am pregătit cu atenţie în această săptămână. A fost greu în prima repriză, întrucât ne-am adaptat greu pe acest teren foarte tare şi de dimensiuni mici. Este bine că am rămas cu cele trei puncte puse în joc şi trebuie să uităm de acest meci. Mergem mai departe pentru a ne îndeplini obiectivul propus”. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = zece

 


Alte articole legate de acest subiect: