GALERIE FOTO: ASU Politehnica – Arsenal Flacăra Făget 9-1. Brîndescu: ”Băieții și-au respectat bine sarcinile de joc” la scorul sezonului pentru ”violeți”. Drăghici 5!

ASU Politehnica Timişoara – Flacăra Arsenal Făget 9-1 (6-0), în ultimul meci acasă al alb-violeților campioni în Divizia D Timiș, a coincis cu scorul returului pentru prima clasată, depășind un 7-0 acasă, în al doilea meci pe teren propriu din 2015, cu Auto.

Jocul a început cu o întârziere de circa 10 minute, întrucât secretarul general al AJF Timiş şi observatorul de joc Florian Mierea a înmânat trofeul de campioană a judeţului Timiş căpitanului de echipă Leonard Naidin, în aplauzele celor peste 300 de spectatori prezenţi la ultimul joc pe teren propriu în eşalonul patru. O menţiune notabilă și anume debutul ca prim meci al său în Divizia D Timiș pentru arbitrul Robert Foldi, care este şi jucător activ la Timişul Şag, în același eşalon.

Meciul a demarat în nota de dominare a liderului, care s-a răzbunat pe portarul Emil Sârbu, în ediţia trecută jucător al partidei evoluând pentru CS FC Chişoda, smulgând atunci un punct violeţilor, 1-1, care avea să cântărească greu… Dar astăzi a încasat 9 boabe.

Din nou, vioara întâi a fost golgheterul echipei campioane, Octavian Drăghici, care a marcat 5 goluri, unul mai frumos decât altul, pentru a nu mai vorbi de execuţiile de la 11 metri, care au încântat publicul spectator, aplaudându-l la final la scenă deschisă.

Au marcat: Octavian Drăghici (în minutele 25, 32, 34, 38, 81, din care două din 11 metri), Sebastian Budur (12, 58, 90) şi Brian Filimon (36) respectiv Sergiu Ţofei, din lovitură liberă de la circa 25 de metri.

A fost cel mai categoric rezultat conturat de lider pe teren propriu dar nu numai, înscriind în premieră în acest campionat mai mult de 7 goluri.

*

Au jucat formaţiile…

ASU Politehnica Timișoara: Rogojină – Contescu, Rebenciuc, Gălan, Taub, Naidin, Filimon, Budur, Ilie, Damian, Drăghici.

Antrenori: Sorin Brindescu şi Antonio Foale.

Au mai intrat: Vucea, Gavriluţă, Stancu şi Rus.

Pe bancă: Burtic, Ghinescu, Feraru.

Arsenal Flacăra Făget: Sârbu – Trofin, Căliman, Mihali, Benescu, Alexandrescu, Cioară, Bârză, Neagu, Ţofei, Dumitrescu.

Antrenor: Adrian Brazovan.

Au mai jucat: Pamfiloiu, Ursulescu, Apostol şi Magheţ.

Pe bancă: Dănăilă şi Lazăr.

Arbitri: Foldi – Filimon şi Şvaia. Observatori: Ciev şi Mierea.

Învinsa din Făget și-a adjudecat la ”masa verde”, 3-0 prin neprezentarea oaspeților de la CS Unirea Giroc, meciul programat sâmbătă 30 mai de la ora 18, în etapa a XXXII-a a Diviziei D Timiș.

*

La cald…

Sorin Brîndescu (antrenor principal ASU Politehnica): ”Am jucat fără presiune iar băieţii şi-au respectat bine sarcinile avute şi sunt mulţumit de rezultat. În continuare, şi ultimul meci îl vom trata ca pe toate celelalte, pentru a respecta competiţia”.

Adrian Brazovan (antrenor principal, Arsenal Flacăra Făget): ”O înfrângere dureroasă pentru noi ca scor și se vede că fără pregătire nu se poate ţine ritmul cu o echipă aşa de bună cum este ASU Politehnica. Asta este valoarea noastră în momentul de faţă. Pe viitor ne vom pregăti pentru noul campionat şi dorim să facem o figură mai frumoasă. Obiectivul nostru a fost să nu retogradăm, lucru ce l-am reuşit”.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: