GALERIE FOTO. ASU Politehnica II – CSȘ Bega 2-0 (2-0), ”dublă” Cristodulo în două minute în ”Municipal” Timișoara

A demarat și cea de-a cincea rundă a ligii a șasea locale, Campionatul Municipal Timișoara, astăzi jucându-se două meciuri din Seria I, și anume ACS Kids Sânmihaiu Român – Juventus Timişoara 0-10 și ASU Politehnica II – CSŞ Bega 2-0 (2-0), urmând ca restul partidelor din cele două grupe să se desfășoare în următoarele trei zile. Dar iată câteva amănunte și fotografii de la întâlnirea alb-violeților cu albastru-galbenii…

De la ora 17 a demarat etapa a cincea din liga a VI-a a Campionatului Municipal, pe terenul sintetic de la Baza II – UPT întâlnindu-se ocupantele primelor două locuri, neînvinse în Seria I, CSŞ Bega – cu punctaj maxim după 3 apariții, și ”satelitul” alb-violeților din Liga 2, cu succese și o remiză în cont.

Iar gazdele pregătite de Iulian Prodana au învins cu două goluri diferenţă și au curmat astfel invincibilitatea albastru-galbenilor de la Clubul Sportiv Școlar Bega, totul decizându-se în doar două minute, după mijlocul primei reprize, când ”violeții” şi-au asigurat victoria şi au trecut în fruntea clasamentului.

Primul gol a fost marcat în minutul 32 de Demetris Cristodulo cu un şut de la 10 metri lateral dreapta, la colţul lung, iar același jucător l-a semnat și pe cel de-al doilea după numai un minut, în urma unei excelente pase primite de la Gaşpar, din careul mare. Finalizare cu latul, din apropiere, și 2-0.

Ambele formaţii şi-au văzut de joc şi nu s-a acordat nici un cartonaş galben, încât se putea chiar juca şi fără arbitri. Iar aşa meciuri să tot vezi.

ASU Politehnica II: Alexandru Borbei – Raul Pintea, Denis Bot, Denis Radu, Alexandru Gaşpar, Ralf Kuhn, Alex Trifa, Alexandru Rus, Mădălin Ursu, Mihai Jorza, Demetris Cristodulo.

Antrenor Iulian Prodana.

Au mai jucat: Sebastian Dan, Robert Stemate, Paul Ungureanu, Rareş Bîrlovean şi Victor Siminiceanu.

Pe bancă: Maximilian Icma şi Ilie Velcan.

CSŞ Bega: Alexandru Butăriţă – Alex Filip, Aurelian Irimia, Bogdan Huţanu, Robert Wanderer, Alin Cârpaci, Sebastian Buciuta, Alexandru Feraru, Dejan Cocoţanu, Fabio De Lazzari, Bogdan Mihuţ.

Antrenor Călin Dumitru.

Au mai jucat: David Soca, Alex Frăţilă, Daniel Aghion şi Bogdan Tudor.

Au arbitrat: Denis Mihăescu – Alexandru Manea şi David Şvaia. Observator, Pavel Velcotă.

Fotografiile…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: