GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timişoara, adunarea: 9 feţe noi, cantonament la Valea lui Liman, multe amicale

ASU Politehnica Timişoara îşi respectă blazonul, reîncepând deja pregătirile, cu gândul la un an 2014 cu o nouă promovare la activ.

Luni 13 ianuarie, la Baza Sportivă II, de la ora 18, liderul ligii a patra, Divizia D Timiş, a început pregătirile în vederea returului care va începe pe 1 martie. La prima şedinţă au răspuns prezent nu mai puţin de 36 de jucători, inclusiv noii vizaţi de aceeaşi conducere tehnică a grupării alb-violet, Paul Codrea – antrenor principal, şi Antonio Foale, director tehnic.

Iar copiii pepinierei „violete” nu s-au lăsat mai prejos, grupa de 2003, în grija lui Iulian Prodana, antrenându-se în această seară în preajma primei garnituri!

Timişorenii neînvinşi în tur se vor pregăti la Baza II până în 23 ianuarie, iar timp de o săptămână vor efectua un cantonament la Valea lui Liman, unde dispun de cele mai bune condiţii, după cum ne-a spus la faţa locului Sorin Brîndescu, manager sportiv al divizionarei D.

Au plecat Secotă şi Ionuţ, la Cocoşul Orţişoara, iar Alin Stoica duce tratative cu gruparea U Cluj, singurul absent fiind Neagoie, care este bolnav, dar capitolul sosiri este mult mai evazat, jucătorii nou veniţi fiind Ghinescu, de la CS Unirea Sânnicolau Mare, Taub (Auto), Paulevici (Bazoş), Rebenciuc (Dumbrăviţa), Ionaş (Ghiroda), Iorgovan şi Crişan, ambii de la concitadina CFR, Buliga (Millenium Giarmata) şi Dorin Codrea, de la LPS Banatul.

Pentru întoarcerea din cantonament sunt perfectate câteva jocuri amicale, de exemplu cu Vulturii Lugoj, CFR Timişoara, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, Unirea Sânnicolau Mare şi Millenium Giarmata.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × sapte =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: