GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timișoara – AFC Băban Marcel Jimbolia 4-2. ”Primirea a două goluri mă nemulțumește”

Liderul ASU Politehnica și-a păstrat în această după-amiază procentajul maxim, 15 puncte din 15 posibile în returul Diviziei D Timiș, dar a încheiat a patra apariție din cele 5 din 2015 cu cel puțin un gol primit.

Alb-violeții au învins pentru a treia oară în retur la două goluri diferență, scuturând plasele tinerei grupări jimboliene, care nu mai primise nici un gol în precedentele 3 partide: ASU Politehnica Timişoara – AFC Băban Marcel Jimbolia 4-2 (2-1).

Frumos joc, reuşit de ambele formaţii de la ora 16 pe arena ”Ştiinţa”, între liderul ligii a IV-a şi mai tânăra echipă din Jimbolia, pregătită de Ilie Rotariu, care a dat o replică tăioasă, reuşind să egaleze de două ori.

”Violeţii” au deschis scorul în minutul 11, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, executată rapid de Stancu la Gavriluţă, recentrarea pentru Drăghici fiind fructificată de golgheter de la 6 metri: 1-0.

În minutul 30, Oprea a fost faultat în careu de Gavriluţă şi, corect, arbitrul Eugen Gheorgheoiu a acordat lovitură de la 11 metri, transformat cu sânge rece de Denis Băban: 1-1.

Înaintea golului marcat de Ghinescu, 2-1 la pauză, Drăghici a mai scuturat plasa după ce portarul a respins şutul lui Ghinescu, însă golul a fost anulat eronat de asistentul Olariu, ofsaidul fiind imaginar. L

La nici un minut de la reluare, Dionisie Hîrdău a egalat la doi, în urma unei centrări perfecte a lui Doda. Golul meciului l-a reuşit însă Flavius Tulcan din lovitură liberă de la 22 de metri, direct în vinclu, bară-gol şi 3-2. Galeria a ovaționat, încurajându-și frenetic favoriţii…

Iar violeţii i-au răsplătit pe suporteri cu un nou gol marcat de Octavian Drăghici, cu șase minute înainte de final: încă trei puncte în clasament, păstrând distanța de 6 puncte față de ocupanta locului secund, Ripensia Timişoara, cu 12 etape rămase…

*

ASU Politehnica: Burtic- Contescu, Gavriluţă, Gălan, Taub (min. 84, Budur), Filimon, Vucea (min. 46, Tulcan), Ilie (min. 63, Feraru), Ghinescu, Stancu (min. 73, Damian), Drăghici.

Antrenor: Sorin Brîndescu.

Pe bancă: Rusu, Rebenciuc, Rus.

Jimbolia: Radu – Ugocean, Ştefănescu, Doda (min 84 Palade), Macovei, Sicoe, Călin (min 62 Ţăranu), Timiş, Băban, Oprea, Hîrdău (min 74 Bătrânu).

Antrenor: Ilie Rotariu.

Pe bancă: Sipoş, Iosimovici, Petrovici, Nica, Ciclovan.

+

La cald…

Sorin Brindescu: ”Am avertizat băieţii la începutul săptămânii, la antrenament, că acest meci de sâmbătă cu Jimbolia este greu. Sunt cu toţii tineri, dornici de afirmare, şi aleargă foarte mult, lucru ce l-au demonstrat azi. Chiar am fost relaxaţi, pe când cu noi toţi se mobilizează pentru a reuşi un rezultat cât mai bun. Azi am primit două goluri, ceea ce mă nemulţumeşte, dar este bine că am câştigat!”

Ilie Rotariu: ”În general, sunt mulţumit de jocul echipei, dar am greşit individual, ceea ce ne-a costat 3 goluri, iar unul a fost imparabil. Felicit gazdele pentru jocul prestat, chiar au jucat fotbal! Am spus eu, am luat echipa din mers şi este în creştere de la un meci la altul, iar acum vor veni şi rezultatele, veţi vedea! Arbitrajul a fost foarte bun şi nu ai cum să nu joci bine în faţa a câteva sute de spectatori”.

 

Arbitri: Eugen Gheorghioiu – Bogdan Chiorpec, Ioan Olariu. Observatori: Gică Cutean şi Daniel Iovan.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: