GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timişoara – CS Millenium Giarmata 1-2 (0-2). Iar Ghiroda – Orţişoara 3-2

O nouă înfrângere pe propriul teren pentru alb-violeţii Politehnicii, în seria jocurilor de pregătire a liderului din liga a IV-a , în faţa unei alte divizionare C.

Cele două timişene au înregistrat rezultate oscilante în meciurile amicale disputate până în prezent, ca de obicei în pregătiri. Astfel, ASU Politehnica s-a ales cu un 3-1 la Lugoj, 1-2 cu Mama Mia Becicherecu Mic, 4-1 la Jebel, cu Timişul Şag, şi 1-2 cu Giarmata.

În schimb Millenium s-a ales cu un 4-0 cu Ripensia, 1-2 cu CS Ghiroda, 1-2 la Păulişana Păuliş, 1-0 cu Gloria Cermei şi o a treia victorie, astăzi, în faţa alb-violeţilor din eşalonul imediat inferior.

În minutul 11, în urma unui corner executat de Dancia, mingea a fost preluată de Naidin, care, din întoarcere, a şutat spre poartă, iar din apropiere, Oneţ a împins mingea în plasă: 0-1.

După un sfert de oră Leucă a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Jichici, comis de Gălan. Cel mai periculos atacant al timişorenilor a fost Vucea, care putea să înscrie de două ori, în minutul 29, când a trimis mingea la încheietura barelor, şi în minutul 44, când l-a pus la grea încercare pe portarul Gârlea, care a respins în corner, tot din lovitură liberă.

Repriza secundă, în care Paul Codrea a rulat mai mulţi componenţi decât omologul său,  a fost mai anostă, iar după ratarea lui Ionaş, cu capul, milimetric pe lângă bară, a venit şi golul mult aşteptat, dar din penalty, transformat de Popoviciu în minutul 74, tot el fiind cel faultat: 1-2 în nocturna de pe „Ştiinţa”.

Următorul meci al timişorenilor va fi sâmbată de la ora 11, cu CS Dumbrăviţa.

*

ASU Politehnica: Burtic – Birău, Gălan, Brânzan, Paulevici, Ilie, Neagoie, Rebenciuc, Vucea, Tulcan, Făgeţan.

Au mai intrat în repriza secundă Rogojină, Florea, Obrejan, Călin, Panc, Mărănescu, Popoviciu, Dorin Codrea, Ghinescu, Opriş şi Ionaş.

Antrenor: Paul Codrea.

Millenium: Gârlea – Mihălceanu, Oneţ, Gârba, Dancia – Sturza, Leucă, Naidin, Zele – Gideon, Jichici.

Au mai intrat: Baidoc, Hoţa, Moroşan, Podină şi Beloescu.

Antrenor: Călin Cojocaru.

* Un alt joc amical s-a disputat la Seceani, intre divizionarele D CS Ghiroda si Cocoşul Ortisoara, încheiat cu 3-2 pentru trupa lui Alin Miloş, prin golurile marcate de Baranyi, Budur şi Dragodan, respectiv Viţan şi Palkovacs.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: