GALERIE FOTO: ASU Politehnica Timişoara juniori 2003 – FK Proleter Zrenjanin 2003 1-3 (1-2)

Cuplajul internațional amical româno-sârb a continuat sâmbătă după-amiază cu un alt meci între alb-violeți și vecinii de la sud: ASU Politehnica  Timişoara juniori 2003 – FK Proleter Zrenjanin juniori 2003 1-3 (1-2).

Fluierul de start al acestei partide a fost la ora 15:45, iar oaspeţii au câştigat în urma a două autogoluri marcate de violeţi, cu menţiunea că au jucat și juniori care au evoluat în prima întâlnire.

Sârbii au deschis scorul în minutul 11, nouarul Milos Bozic înscriind cu un şut pe jos din careul mic, la colţul lung: 0-1.

Egalarea a venit cinci minute mai târziu prin Ilie Velcan, cu un şut din marginea careului de 16 metri, la colţul lung… 1-1. 

În minutul 39, oaspeţii au preluat din nou conducerea, prin autogolul marcat de Ilie Velcan, care a deviat mingea în propria poartă în urma unui corner executat de alb-roșii.

Iar rezultatul final, 1-3 pentru vizitatori, a fost stabilit tot în urma unui autogol, autor fiind Denis Bot în minutul 75.

 La fluierul arbitrului Mirel Pacealoiu au jucat formaţile:

ASU Politehnica: Mario Cuzmanovici – Ilie Velcan, Tudor Moţiu, Rareş Bîrlovean, Alexandru Bobic, Alex Trifa, Victor Siminiceanu, Alexandru Prodana, Ralf Kuhn, Denis Laza, Robert Ehling.

Au mai jucat: Daniel Pintea, Denis Bot, Robert Stemate.

FK Proleter Zrejanin: Dolai – Padejski, Drajanin, Prokin, Saric, Kondic, Buratovic, Mihajlovic, Bozic, Kozlovacki, Frelev.

Au mai jucat: Kuburic – Slepcevic, Dukanovic, Pavlovic, Rajacic, Trivunovic.

Antrenor: Amir Teljigovic.

Fotografii…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: