GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timişoara – Pobeda Dudeştii Vechi 2-0. „Uite că se poate şi în pace şi prietenie!”

Declaraţii ale antrenorilor şi imagini de la jocul de Divizia D Timiş disputat în etapa a X-a, de la ora 16, pe terenul „Ştiinţa”, ASU Politehnica Timişoara – Pobeda Dudeştii Vechi 2-0 (1-0), îmbogăţit de apariţia frumoşilor miri şi a alaiului lor, portarul alb-violet Paul Burtic însurându-se cu Simona…

Paul Codrea, antrenor ASU Politehnica, a spus la final că „noi şi anul trecut am fost ghinioniști în meciurile cu Pobeda! Astăzi, cred că nu s-a pus problema învingătoarei. Eu zic că diferența finală nu reflectă realitatea din teren, pentru că am avut câteva ocazii foarte mari. E bine însă că am câștigat. Am avut ceva emoții la 1-0, când au avut o bară, dar jocul a fost bun din partea noastră, atitudinea băieților a fost exemplară. Sunt bucuros de acest rezultat. Având în vedere că ne lipsea Burtic, m-am gândit și la ce e mai rău, pentru că, Doamne ferește, de o accidentare a lui Rogojină. Dar aveam soluții, Gălan era pregătit să intre în poartă. E bine că nu s-a ajuns totuși acolo. Vreau să felicit echipa din Dudeștii Vechi, pentru că astăzi a fost un meci curat, n-a fost scandal, n-au fost nervi, s-a jucat fotbal. Uite că se poate și în pace și prietenie!”

De cealaltă parte, Petre Mirciov (antrenor Pobeda Dudeștii Vechi) a declarat: „Înfrângerea a fost meritată! Le reproșez jucătorilor mei că nu au jucat nimic astăzi. Noi ne-am propus, în primul rând, să nu luăm multe, pentru că e o diferență față de echipa pe care am avut-o anul trecut. Ne-au plecat 3-4 jucători și am adus ce am adus… Sunt nemulțumit de atitudinea unor jucători ai mei. Victoria a fost meritată de Poli și le doresc baftă la promovare. Nu au fost incidente astăzi și îmi pare bine. Sper ca Poli să termine pe primul loc, iar noi să ne vedem de ale noastre. Ne așteaptă meciuri grele, vine derby-ul cu Sânnicolau Mare, care pentru noi e mai important decât alte meciuri. Îmi pare bine că jucătorii mei n-au primit cartonașe roșii, nu avem suspendări. Am avut prin minutul 60 o bară care, dacă intra, poate era altfel. Oricum, și la 1-1 era foarte greu. Dar așa e fotbalul, nu a intrat, Poli și-a creat mai multe ocazii și a câștigat”. 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timişoara – Pobeda Dudeştii Vechi 2-0. „Uite că se poate şi în pace şi prietenie!”

  1. UN BLAT spune:

    Un blat adevarat asa se face: in pace si prietenie!

  2. Spectator spune:

    Sunteţi tari felicitări pentru FOTO, am fost la meci , înseamnă că nu şti ce este un BLAT, chiar sa jucat pe bune.

  3. Spectator spune:

    Apropo de cei doi nuntaşi sunt superbi înpreună cu naşul Tulcan, casă de piatră şi LA MULŢI ANI din partea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: