GALERIE FOTO. Campioana Diviziei D Timiș, Mama Mia Becicherecu Mic, galop cu două săptămîni înainte de baraj

Luceafărul Timișoara – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-6 (0-4), din penultima etapă a Diviziei D Timiș, a fost jucat de campioana ligii a patra timișene cu exact două săptămîni înaintea barajului de promovare în eșalonul trei. De menţionat că în deschidere a avut loc un joc de juniori la grupa 2001, între Luceafărul şi Becicherecu Mic, încheiat la egalitate, 2-2, prin golurile lui Denis Lazăr (două) respectiv Adrian Sigătău şi Denis Nicolici.

Greu a fost pentru campioana de necontestat a ligii a IV-a până când și-a reglat tirul, înscriind totuși în minutele 26 și 33, când a beneficiat de două lovituri de la 11 metri acordate cu ușurință de tânărul arbitru Claudiu Gaitin, decizii care chiar l-au scos din pepeni pe veteranul antrenor Octavian Foale. Mult nu a lipsit să intre în teren, mai ales la a doua lovitură de pedeapsă acordată.

Acest joc a fost ultimul pe propriul teren pentru mânjii lui Angelo Foale, care – fără doar și poate – au retrogradat în Campionatul Județean Timiș.

Cele șase goluri ale oaspetei învingătoare au fost marcate de Bogdan Centea, în minutul 26, din 11 metri, Zoran Radu (min. 33, din 11 metri), Andrei Hodiș (min. 40 și 83), ultimul fiind și cel mai frumos, cu un șut de la 18 metri lateral, ce a lovit stâlpul porții și a ricoșat în plasă, Alin Molcuț (min. 43) și Denis Radosav (min. 75).

Pentru gazde a marcat cel mai tânăr jucător, Cristian Biriș (15 ani), în minutul 51. De remarcat că oaspeții au trimis de două ori mingea în transversală, prin Luță și Radosav.

Luceafărul: Romaș – Biriș, Rus, Stigleț (min. 46 Ciucă), Târpian, Ciurescu, Rococeanu, Natanticu, Filip, Mungiu (min. 58 Jorj), Chiticaru (min. 46 Tomeniuc).

Antrenor Angelo Foale.

Pe bancă: Șușnea.

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic: Culda – Miheț, Hodiș, Telescu (min. 57 Gârz), C. Toma (min. 70 Negruț), Zurbagiu, Radu, Luță (min. 70 Mancaș), Molcuț (min. 65 Radosav), Centea, M. Toma.

Antrenor: Sorin Bălu.

Pe bancă: Filip, Damian și Turbureanu.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Alexandru Gherman și Raul Cioată. Observatori: Daniel Ionescu şi Adrian Tal.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 16

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: