Galerie foto: Ce-a fost şi ce-a ajuns un Poli – Argeş… dezolant

Poli a obţinut sâmbătă un al şaselea foarte clar triumf acasă în B2 într-o dezolantă atmosferă cu tribune goale, aspect cu atât mai pregnant raportat la mărimea arenei „Dan Păltinişanu”. Degeaba transmisia televizată în direct, degeaba imnurile zgomotoase la staţia de amplificare şi anunţurile înflăcărat-extaziate ale speakerului, degeaba victoriile precedente, inclusiv contra Stelei. Stadioanele fără public sunt modul prin care iubitorii fotbalului taxează cu adevărat minusurile acestui frumos joc în România, îngroşate de la Mircea Sandu şi până la pseudoconducători. Şi sâmbătă, doar galeria a salvat aparenţele…

„Mirciulică, Mirciulică, meriţi tot ce e mai rău / Filme porno cu ţigani în celulă la bulău”, a fost bannerul desfăşurat pentru câteva minute în ultimul sfert al primei părţi a jocului televizat de pe „Dan Păltinişanu” de fanii galeriei poliste, adăugându-se cu alte tente vocii mesajului antifederal lansat în preziua partidei cu argeşenii de mai marele violeţilor, Marian Iancu. Iar pe lângă bannere, Peluza Sud a tot cântat, iar restul spectatorilor au aplaudat la scenă deschisă poate mai vârtos ca niciodată….

„Zi cu soare, fără soare / Noi la Poli tot venim”, au scandat încă din start într-un stadion ca şi gol cei circa 500 fani din galerie, salvând ambianţa unui duel de podium care, prin prisma absenţei spectatorilor din tribune, vreo 8 sectoare în potcoava spre oraş fiind complet neocupate, ridică întrebarea ce rost are spectacolul sportiv fără public.

A fost o sâmbătă cu soare, dar fără prea mult public. Ce-a fost şi ce-a ajuns un Poli – FC Argeş. Vai şi amar.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Galerie foto: Ce-a fost şi ce-a ajuns un Poli – Argeş… dezolant

  1. da spune:

    Si pacat ca a batut Poli, nu?> Asta mai lipsea din articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 56

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: