GALERIE FOTO. Pe Știința, Centrul de Excelență Târgu Mureș – Selekcija Grada Osijek 1-2

Turneul internațional amical de juniori rezervat generației 2000 cu participarea a 6 formații, printre care cunoscutele Crvena Zvezda Beograd și FK Vojvodina Novi Sad, ambele din Serbia, respectiv Selekcija Grada Osijek, din Croația, precum și garniturile Centrelor de Excelență din Timișoara și Târgu Mureș, implicate în Liga Elitelor U17 Vest, plus Academia Dani Coman Pitești, a început astăzi la ora 11 cu câte un meci în fiecare grupă triunghiular.

Pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, Centrul de Excelență Timișoara a dispus cu 3-0 de sârbii de la Crvena Zvezda, după ce la pauză juniorii B români conduceau cu 1-0. Trip, Onișa și Chera au marcat golurile reușitei selecționatei Tricolor11.

De la aceeași oră, pe terenul ”Știința”, juniorii croați grupați în Selekcija Grada Osijek au dispus cu 2-1 (2-1) de Centrul de Excelență Târgu Mureș, alb-albaștrii trecând de ”tricolori”.

Mâine de la ora 10, în Grupa A, Academia Dani Coman – Crvena Zvezda pe terenul LPS Banatul, iar în Grupa B pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, FK Vojvodina – Selekcija Grada Osijek. Ulterior, de la ora 17, Centrul de Excelență Timișoara – Academia Dani Coman Pitești pe terenul Bazei II – UPT iar pe ”Știința”, Centrul de Excelență Târgu Mureș – FK Vojvodina.

Iată câteva clișee de la jocul pepinierei târg-mureșene cu croații…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: