GALERIE FOTO. Centrul Național de Pregătire – Millenium Giarmata 5-1 (5-0)

Divizionara C CS Millenium Giarmata a jucat astăzi un meci amical înaintea partidei de campionat programată în deplasare în județul Alba, la Cugir, vineri de la ora 17, în etapa a IV-a din Seria a IV-a în Liga 3, cu neînvinsa AFC Metalurgistul 1939. Timișenii au pierdut până acum în runda inaugurală, cu 2-0 la Hunedoara, dar și în ultimul weekend, cu 1-4 acasă cu cei din Alba Iulia, după ce în etapa a doua elevii lui Răzvan Leucă triumfau la Deva. Astăzi au fost învinși, Centrul Național de Pregătire – CS Millenium Giarmata 5-1 (5-0).

Astăzi de la ora 10, pe terenul LPS Banatul, Centrul Național de Pregătire şi Millenium Giarmata au disputat un joc de verificare, încheiat cu un scor neaşteptat de sever în favoarea generației de 2000 a ”Centrului”, diferenţa fiind deja chiar și mai mare după numai 45 de minute, 5-0. În urmă cu o lună de zile, meciul amical dintre aceleași formații se încheia la egalitate, 1-1, pe acelaşi teren, dar pe o căldură mult mai mare. Azi a fost mai plăcut…

Iar antrenorii Cristian Petcu şi Răzvan Leucă au utilizat toţi jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie, dintre aceștia marcatori fiind Răzvan Piţigoi în minutul 10, Marius Şimăndan în minutele 35, 41 și 44, şi Alexandru Goşa (min. 39), respectiv Adrian Damian în minutul 62, cu capul, în urma unei centrării lui Michel Rosenblum de pe flancul drept.

De menţionat și că golul meciului a fost marcat de Marius Şimăndan printr-o deviere cu călcâiul de la 7 metri, sub transversală, în urma şutului lui Popa spre poartă, din afara careului de 16 metri.

CS Millenium a pierdut așadar la scor partida de verificare, urmând a juca vineri după-amiază la Cugir, unde remiza 2-2 pe 19 septembrie 2015, tot în etapa a patra a unui sezon pe care Metalurgistul îl încheia a treia iar cei din Giarmata pe locul 13, cu 36 de puncte mai puțin decât sportivii din Alba. În această nouă ediție de campionat, înaintea căreia cluburile din județul Alba au fost strămutate înapoi în seria vestică, Metalurgistul a câștigat cu 3-0 partida acasă cu CSM Lugoj din etapa a II-a, remizând cu goluri în deplasări, 2-2 la debut la nou-promovata Crișul Chișineu-Criș și chiar 3-3 sâmbătă la CS Hunedoara. Cei din Cugir nu joacă nici ei la mijlocul acestei săptămâni în Cupa României, eliminați fiind în faza anterioară, 3-2 pentru Industria Galda.

La fluierul arbitrului Ionuţ Vucea au jucat următoarele formaţii:

Centrul Național de Pregătire: Pădure – Stoianovici, Goţa, Ţiereanu, Popa, Coroiu, Bănceanu, Trip, Gîdea, Şimăndan, Piţigoi.

Antrenor: Cristian Petcu.

Au mai jucat: Matenciuc, Kecskes, Pop, Lazăr, Niţuică şi Andreică.

Millenium: Ciută – Rosenblum, Cochinţu, Stupu, Sporin, Buzdugan, Olteanu, Gavrilă, Herţu, Popan, Gînju.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Au mai jucat: Trifon, Dorobanţu, Andreici, Damian, Ciubotariu.

Au lipsit: Nariţa, Beloescu, Marius Călin, Călin Frunză.

Clasamentul Seriei a IV-a a Ligii 3 și programul din weekend al etapei a IV-a, pe coloana datelor tehnice.

Fotografii…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: