GALERIE FOTO. Chişoda, la al patrulea succes, urcă încet-încet, Dumbrăviţa pierde primele puncte în 2013

Seria succeselor elevilor lui Adrian Şeţu a continuat şi astăzi, pe propriul teren, cu o a patra victorie, întîlnind vecina de clasament CS Dumbrăviţa, căreia i-a provocat prima înfrîngere în 2013, după 4 triumfuri. Iar CS Chişoda a urcat astfel pe locul 5…

Atacanţii şi-au făcut datoria încă din prima parte, şi… asta a fost.

Începutul partidei le-a aparţinut dumbrăviţenilor, care au trecut pe lîngă gol în minutul 13, cînd, de la 22 de metri, Ştiopu a şutat în stîlpul porţii gazdelor. Magdaş avea să scuture plasa puţin după mijlocul primului mitan, 1-0 în minutul 26, după ce a driblat doi-trei juc în careul advers, înscriind la colţul lung.

În minutul 35 va fi 2-0, prin lovitura de cap plasată de Ganea, după care vizitatorii au reclamat neacordarea unei lovituri de la 11 metri, solicitată la bîlbîială lui Petruş, balonul ricoşându-i din pămînt în mînă.

Partea a doua a fost însă de un slab nivel calitativ, iar ocazii – ioc, cea mai clară survenind abia în minutul 87, cînd Bălan îl „întindea” pe Sîrbu, salvînd de sub transversală, pe spate. A rămas 2-0, între două echipe în formă ale returului…

CS FC Chişoda: Sîrbu – Golea (16, Mladin), Viţan, Petruş, Vasîncă, Roth, Gherman, Glodean, Vereşteanu, Magdaş, Ganea.

Pe bancă: Sava, Ilcău, Abu-Lebda.

Antrenor: Adrian Şeţu.

CS Dumbrăviţa: Miklos – Şurpanu, Şofronea, Sîrbu, Duma (70, Moja) – Ştiopu, Cosma (76, Todor), Şuleap, Mariş – Giurgiu (52, Bălan), Kovacs.

Pe bancă: Puiu – Koszma, Iszak, Luncz.

Antrenor Florin Macavei.

Arbitri. H: Mureşan – G. Goloşie, B. Chiorpec. Observatori: I. Manole, N. Tanasoglu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = zero

 


Alte articole legate de acest subiect: