GALERIE FOTO. CS FC Chișoda – Timișul Șag 2-1: gazdele pe podium, la 3 de sută, dar oaspeții fumegă la adresa arbitrajului!

Chișoda – Timișul Șag a fost 2-1 (2-1), prin reușitele lui Magdaș, în minutul 9, și Ganea (16) respectiv Ciobanu (27), într-un joc din etapa a 29-a, intermediară, a Diviziei D Timiș, disputat de la ora 18. Chișoda a urcat astfel pe podium, pe 3, la un punct în urma locului 2, iar Șag e la 5 puncte peste locul 16. Mai jos, un fotoreportaj cu amănunte…

După această etapă, FC Chișoda a ajuns la cota 21 fără înfrîngere, cu toate că oaspeții de azi i-au creat probleme. Chișozenii au urcat însă pe podium, la egalitate de puncte cu Ghiroda, dar depășind-o la golaveraj, cu Magdaș și compania fiind la 3 de… sută!

Cursa pe stânga a lui Vereșteanu s-a soldat cu o centrare perfectă în fața porții, și Magdaș, cu capul de la 8 metri, a înscris sub transversală, în minutul 9… 1-0.

În minutul 16 Matei a scăpat spre poartă, l-a driblat și pe portarul Sârbu, fiind faultat de acesta. Stupoare atât pe teren cât și în tribune, arbitrul lăsînd jocul să continue…

După această fază gazdele și-au mărit avantajul, din nou la o incursiune pe partea dreapra a lui Golea de această dată, care a centrat de pe linia de tușă și Gherman, cu latul, a înscris: 2-0.

În minutul 27 oaspeții au redus din diferență prin noul intrat, Ciobanu, cu un șut puternic de la 30 de metri, din lovitură liberă. Schimbările efectuate de Adrian Ianoșev au dat altă față echipei și în minutul 48, în urma unui corner executat de Ionuț, înalt în careu, portarul a respins, mingea a ajuns la Munteanu și acesta a înscris. Dar din nou stupoare: golul a fost anulat… de fanionul asistentului. În minutul 50, la nici un minut de la intrarea veteranului Udrea, acesta, din lovitură liberă de la 25 de metri, a trimis în stâlpul porții.

Până la final, ambele combatante s-au întrecut în ratări, dar putem să remarcăm evoluția foarte bună a lui Gherman, de la gazde, respectiv Ciobanu de la oaspeți.

+

CS FC Chișoda: Sârbu – Golea (minș. 75, Ilcău), Abulebda, Vițan, Vereșteanu, Asoltanei, Glodean, Gherman, Sava (min. 50, Udrea), Magdaș, Ganea (min. 88, Mladin).

Antrenor: Adrian Șețu. Pe bancă: Petruș.

Timișul Șag: Dubou – Indic (min. 32, Miuță), Tăut, Robotă, Situwe, Munteanu, Sima (min. 22, Ciobanu), Căprioru (min. 46, Foldi), Costea, Ionuț, Matei (min. 46, Iapă).

Antrenor: Adrian Ianoșev. Pe bancă: Prăjan, Coțofan, Mărgineanțu.

Arbitri: P. Burtic – V. Miloicov, M. Talpoș. Observatori: Zaharie Ciev și Cornel Bătrânu.

+

La cald…

Rus Adrian (Chișoda): ”Un joc echilibrat, păcat că nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut în prima parte a jocului. Această victorie ne-a adus în cărți și am urcat pe podium pentru prima oară în acest campionat și suntem în obiectiv. Totul depinde de noi ca să ne păstrăm această poziție”.

Adrian Ianoșev (antrenor Șag): ”Regret foarte mult rezultatul final, deoarece băieții au depus un efort fizic foarte mare și s-au luptat pentru a obține un rezultat favorabil, și chiar au reușit un meci foarte bun. Asupra jocului și-a pus amprenta maniera covîrșitoare a brigăzii de arbitri, care a comis două greșeli grave, pe care sunt convins că le-ați menționat în cronică. Suntem în continuare în criză de puncte, atât conducerea cât și jucătorii sunt iritați de ceea ce au văzut la această partidă. Sunt ferm convins că aceste greșeli nu au fost intenționate, dar se puteau evita dacă ar fi fost o brigadă mai competentă”. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la GALERIE FOTO. CS FC Chișoda – Timișul Șag 2-1: gazdele pe podium, la 3 de sută, dar oaspeții fumegă la adresa arbitrajului!

  1. filip david spune:

    Bravo Chisoda!..SALUTAM REVENIREA LUI ILCAU!.{.LEGENDA RENASTE!}…FORZZ CHISODA!

  2. luca făget spune:

    felicitări pentru că ați scris ce sa întâmlat la chișoda și noi tot așa am mâncat bătaie ,ieri la auto am avut un arbitraj super și am câștigat bravo SPORTTIM

  3. dorin spune:

    forța chișoda bine că nu a fost alt arbitru că ne băteau cei de la Șag bravo frații Rus sunteți buni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 5 =

 


Alte articole legate de acest subiect: