GALERIE FOTO. CS Unirea Giroc, locul 3 şi surpriza Seriei I în Campionatul Judeţean Timiş

Turul fotbalistic s-a încheiat, vacanţa de iarnă ne-a adus şi zăpadă, iar acum e timpul şi pentru unele retrospective de gura sobei. Din liga a V-a, Seria I, despre o merituoasă ocupantă a locului 3, cu linia de clasament 15 11 0 4 42-33 33p +12, şi anume CS Unirea Giroc. Cîteva idei şi poze de la banchetul de final de an al fotbaliştilor giroceni…

Cine spune că la Giroc nu se joacă fotbal, sigur se înşeală, chiar dacă în primele şapte etape de la începutul turului cei de la CS Unirea au suferit 4 înfrângeri, dintre care una pe teren propriu, în dauna celor de la Tricoul 1 Iunie, una dintre precedentele la primul loc.

Din etapa a 8-a şi până la sfârşitul turului, echipa pregătită de Orlando Trandu a mers din victorie în victorie, încheind prima parte a campionatului pe podium, la două puncte de lider, ceea ce îi conferă speranţa de a ocupa chiar prima poziție, care îi asigură dreptul de a promova la sfârşitul campionatului.

E drept şi faptul că până în etapa a şaptea „uniriştii” nu au avut lotul complet, întrucât băieţii erau în vacanță, ţinând cont că trupa din Giroc este alcătuită numai din studenți și elevi, lor alăturându-li-se din etapa a opta și un portar cu mare experiență, Gabriel Sziklai. Totodată, CS Unirea este cea mai disciplinată echipă, fără nici un cartonaș roșu primit.

Dar iată lotul de jucători de care a beneficiat antrenorul Orlando Trandu în prima parte a campionatului: Gabriel Sziklai şi Dan Popescu (portari), Ciprian Dumitru, Răzvan Gheorghel, Codruţ Văsescu, Cristian Aga, Graţian Ioviţă, Alexandru Pascu, Dragoş Cătău, Ciprian Maftei, Alin Ardelean, Raul Sere, Alexandru Moricz, Alexandru Duţu, Graţian Marincu, Alin Cocora, Andrei Șoreanu, Traian Rus, Andrei Dan şi Robert Bizău.

Preşedintele clubului este Petrică Petcu; vicepreşedinte: Ioan Flonta; organizator de competiţii: Viorel Negruţ; medicul echipei, doctor Dorina Stoicănescu.

Iată rezultatele obținute în turul de campionat: 1-2 la Becicherecu Mic, 1-0 cu Sânpetru Mare, 3-1 la Grabați, 1-4 la AS Carani, 3-0 cu Glentoran Carani, 0-3 la Orțișoara (liderul seriei), 2-4 cu Tricoul 1 Iunie, 2-0 la Iecea Mare, 7-5 cu Cenad, 3-0 la Periam, 6-1 cu Șandra, 3-2 la Valcani, 2-0 cu Biled, 5-0 la Igriș și 3-1 cu cei de la Comloșu Mare.

Golgeterii echipei sunt Dragoş Cătău și Alexandru Duţu, ambii cu 11 goluri marcate. Cel mai tânăr jucător este Raul Sere, din generaţia 1996, iar cel mai vârstnic este portarul Gabriel Sziklai, născut în 1968.

Orlando Trandu, antrenor al girocenilor, al cărui fiu, Răzvan, a avut un frumos finish de tur pentru secund-divizionara ACS Poli, ne-a spus: „Chiar dacă am început greu campionatul, am reuşit să închegăm o echipă tânără şi dornică de performanţă şi remarc întreaga echipă. Facem trei antrenamente pe săptămînă, pe o bază sportivă frumoasă, cu vestiare, baie şi o sală de forță. Cu această ocazie doresc să mulțumesc  pentru sprijinul financiar și material din partea primăriei Giroc, în persoana domnului Ionel Toma. În perioada vacanței vom efectua un cantonament de 10 zile”.

Trandu ne-a mai explicat că „arbitrajele în această ligă sunt peste nivelul campionatului. Eu sunt preocupat mai mult de jocul echipei”, încheind prin a ura: „Și ca de sfârșit de an, le doresc tuturor sărbători fericite și un an bogat cu multe performanțe pentru sportivi!”

Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = zece

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: