GALERIE FOTO. Iureş final: ASU Politehnica – Auto 7-0 (2-0)

ASU Politehnica a marcat astăzi de la ora 16 cu un gol mai mult decât înscria sâmbăta trecută, de la aceeaşi oră, în derby-ul de pe „Dan Păltinişanu”. Iar şi de această dată, pe „Ştiinţa”, unde dispunea şi în urmă cu două săptămâni de CS Ghiroda, cu 3-1, a punctat mai adesea spre final, cum se întâmpla şi în dauna Ripensiei.

ASU Politehnica Timişoara – Auto Timişoara 7-0 (2-0) într-un dezechilibrat duel local din etapa a XX-a a Diviziei D Timiş. După succesul la scor obţinut în etapa trecută în faţa urmăritoarei Ripensia, elevii lui Sorin Brîndescu nu s-au culcat pe o ureche, administrând o altă corecţie la scor, acum mai tinerilor jucători de la FC Auto.

În minutul 6, Drăghici i-a aşezat mingea înapoi la 14 metri lui Vucea şi acesta, cu un şut puternic, a trimis mingea sub transversală: 1-0.

Avea să fie 2-0 în minutul 35, la o incursiune pe stânga a lui Ghinescu, care a pasat în faţa porţii şi Drăghici a înscris din 6 metri.

Repriza secundă a fost mai bogată în goluri, dar numai pentru lider: în minutul 46, Vucea i-a pasat ideal lui Drăghici, care, după două driblinguri, a înscris: 3-0.

Iar spre final, desprindere categorică. O centrare a lui Carol Taub, fost jucător al lui Auto, lansat din Freidorf, de pe stânga, a fost reluată imparabil de Rus, cu capul, la vinclu: 4-0 în minutul 81.

În minutul 88, acelaşi Rus face 5-0 cu un şut la colţul lung. Budur ia apoi o acţiune personală şi ridică scorul la 6-0, în minutul 90, scorul final fiind stabilit de Cosmin Ion în minutele de prelungiri, cu un şut de la 23 de metri.

*

ASU Politehnica: Burtic – Contescu, Gavriluţă, Gălan, Taub, Rebenciuc, Naidin (min. 67, Cosmin Ion), Vucea (min. 75, Budur), Ghinescu, Stancu (min. 60, Ilie), Drăghici (min. 77, Rus).

Antrenori: Sorin Brindescu şi Antonio Foale.

Pe bancă: Rusu, Damian, Filimon.

Auto: Ilie – Pitic (min. 63, Staicu), Cine, Schipor, Antemie, L. Ignea (min. 88, Ghiorbe), Formagiu, Berar, Negru, Cădariu (min. 83, Luminosu), Boldea (min. 75, Câmpan).

Antrenori:Andrei Militaru şi Lucian Ignea.

Pe bancă: Crişan, Babeanu.

*

La cald…

Sorin Brîndescu: „Ne aşteptam la o victorie, dar nu se putea pune problema în privinţa scorului, cu toate că la pauză a fost o diferenţă mică. Cu trecerea timpului, viteza a crescut şi golurile au curs spre final. Băieţii au dat dovadă de maturitate şi seriozitate, iar pentru acest lucru îi felicit! În continuare, toate meciurile le vom juca cu maximă seriozitate”.

Andrei Militaru: „Am întâlnit cea mai bună echipă din liga a IV-a, net superioară la toate capitolele. Le doresc să promoveze!”

Arbitri: Florin Grozoni – Alin Stănuţ, Florin Ciorogar. Observatori: Ioan Lazăr şi Gheorghe Medişan.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: