GALERIE FOTO + declarații Bălu, Alic: ACS Dumbrăvița – CS Hunedoara 1-3 (0-1) în Liga 3

Fotografii realizate la meciul ACS Dumbrăvița – CS Hunedoara, jucat vineri de la ora 15 pe stadionul ”Ștefan Dobay” din comuna timișeană în etapa a X-a din Seria a IV-a în Liga 3 și câștigat de albastru-albii în deplasare cu 1-3 (0-1) prin golurile lui Daniel Creciunesc, în prelungirile reprizei I, Iulian Tecsi în minutul 53 și Vladimir Scînteie (90+3), după ce Silaghi era eliminat de la gazde în minutul 42, Telescu reducând din handicap pentru bănățeni în cel de-al doilea minut de prelungiri (90+2).

La finele unui meci cu 3 dintre cele 4 goluri marcate în prelungirile reprizelor și pierdut în premieră acasă de alb-verzi, Sorin Bălu, antrenor principal al gazdelor, a spus: ”Este o înfrângere grea, dureroasă, cu toate că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Am practicat un joc bun, am avut nu mai puţin de cinci ocazii mari de tot de a marca, dar s-a rupt de tot odată cu eliminarea lui Silaghi. Nu am mai avut puterea să revenim, asta este, mergem mai departe. Chiar am vorbit cu jucătorii mei şi le-am spus că mai devreme sau mai târziu va veni şi o înfrângere, dar este important să ştim să gestionăm această înfrângere. Eliminarea a fost prea de tot, exagerată, iar dacă am fi jucat 11 la 11 era cu totul altceva. Nu am mai avut puterea să revenim peste adversari, ca să putem întoarce jocul, însă când ai un jucător mai puţin şi întâlneşti o echipă bună cum este cea de la Hunedoara, bine pregătită din punct de vedere fizic şi tactic, chiar nu mai poţi reveni. Dar nu era imposibil! Din păcate acea eliminare ne-a costat şi asta este, mergem mai departe”.

Mircea Alic (CS Hunedoara): ”Da, este o victorie în faţa unei echipe bune, care ne-a pus probleme, dar se pare că ne priesc meciurile cu echipele din fruntea clasamentului. Îi felicit pe băieţi pentru că astăzi au dat totul pe teren, iar dacă ne comportăm meci de meci tot aşa, atunci o să fie bine şi pe viitor. Şi cu Lipova am crezut în victorie şi până la final am câştigat!”

Rezultatele zilei în C4, clasamentul actualizat și programul etapelor a X-a și a XI-a, pe coloana datelor tehnice.

Fotografiile…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: